fbpx
Lees meer
Eierkuchen mit Apfelkompott

Pannenkoeken met appelcompote & Mikado-versie

Bij stoomkoken komt de echte smaak van voedingsstoffen nog beter tot zijn recht. Ook wanneer je bijvoorbeeld appelcompote maakt voor je pannenkoeken. Hier vind je ons recept ter inspiratie. Eerst stellen we je de pannenkoek met appelcompote voor, daaronder volgt het recept voor de mikado-variant met chocolade en ijs. Smakelijk!

Lees meer
De zee op je bord!

De zee op je bord!

In augustus zijn heel wat van onze vissoorten zoals bot, griek, pladijs, roodbaars, wijting, zeeduivel…op zijn lekkerst. De ideale manier om ze gezond, snel en super lekker te bereiden is stomen. In een mum van tijd kan je zo een héérlijk gerecht op tafel toveren dat je -met een lekker glas wijn- meteen in een vakantiestemming brengt.

Lees meer
pexels-elly-fairytale-4833957

Picknicken is altijd een feest!

De zomer is kort. Je kunt er dus maar best alles uithalen wat erin zit en van elke mooie dag volop profiteren. Een fietstocht met vrienden, een dagje naar de zee met de kids, heerlijk gaan wandelen in het bos met zijn tweetjes of gewoon onbekommerd luieren in je eigen tuin. Uiteraard met een goedgevulde picknickmand binnen handbereik!

Lees meer
Untitled Capture2598

Dovenshire pie

Dovenshire pie. Wie ooit al in een Engelse pub at, weet het: ze zijn er dol op ‘pie’. En gelijk hebben ze. Zo’n hartig stukje pastei mét een heerlijke vulling smaakt heerlijk op een druilerige dag. Deze variant met lamsvlees en appel is een échte aanrader!

Lees meer
Pain léopard

Luipaardbrood

Melkbrood met een chocoladetwist. Voor een leuke twist op gewoon brood of als snack voor de kids, dit luipaardbrood uit de combi-stoomoven van Miele is zeker het proberen waard. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heerlijk licht en rijk aan smaak.