Maak indruk tijdens je volgende BBQ met deze chicken lollipops
Deze tartelettes combineren het frisse van citroen met het tropische van passievrucht. Perfect als licht dessert of bij de koffie.
Deze tartelettes combineren het frisse van citroen met het tropische van passievrucht. Perfect als licht dessert of bij de koffie.
Deze tartelettes combineren het frisse van citroen met het tropische van passievrucht. Perfect als licht dessert of bij de koffie.
Ontdek twee heerlijke lenterecepten met asperges: Pad Thai en traditionele asperges, perfect voor een brunch of een verfijnd diner.
Deze vakantie presenteren we 3 heerlijke kids-recepten: balletjes in tomatensaus, een luchtige cake en knapperige croques, allemaal eenvoudig te bereiden in de oven of combi-stoomoven van Miele. Laat je inspireren en geniet samen van het plezier van koken én proeven!
Deze vakantie presenteren we 3 heerlijke kids-recepten: balletjes in tomatensaus, een luchtige cake en knapperige croques, allemaal eenvoudig te bereiden in de oven of combi-stoomoven van Miele. Laat je inspireren en geniet samen van het plezier van koken én proeven!
We verzamelden een heerlijk BBQ-menu met geroosterde paprika soep, gegrilde goudbrasem en traag gegaard buikspek. Haal diep adem, laat je inspireren en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid.
We verzamelden een heerlijk BBQ-menu met geroosterde paprika soep, gegrilde goudbrasem en traag gegaard buikspek. Haal diep adem, laat je inspireren en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid.
Deze vakantie presenteren we 3 heerlijke kids-recepten: balletjes in tomatensaus, een luchtige cake en knapperige croques, allemaal eenvoudig te bereiden in de oven of combi-stoomoven van Miele. Laat je inspireren en geniet samen van het plezier van koken én proeven!
We verzamelden een heerlijk BBQ-menu met geroosterde paprika soep, gegrilde goudbrasem en traag gegaard buikspek. Haal diep adem, laat je inspireren en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid.
Geniet van dit heerlijke lenteweer en trakteer je geliefden op deze verfrissende salade. Deze combinatie aan verfijnde smaken past bij elke barbecue of vormt de perfecte basis voor een maaltijdsalade. Duik uw keuken in en haal de lente in huis.
Verwen uw dierbaren met een vleugje zoetigheid tijdens Valentijn met dit recept voor roze schuimzoenen. Of het nu uw geliefde, beste vriendin of gezin is, deze heerlijke lekkernijen zijn een traktatie voor elke gelegenheid. Duik in de keuken en deel de liefde met deze verrukkelijke zoete zonden, want u heeft geen specifieke reden nodig om samen te genieten, toch?
Miele en zijn ambassadeur Seppe Nobels maakten een reeks van recepten waar verspilling van voedsel tot een minumum beperkt wordt. Met het loof van de radijzen uit ons vorig recept maken we nu een mayonaise bij een heerlijk fris gerechtje van gegrilde broccoli en amandelen.
In deze heerlijke zomersalade met burrata bereid je zelf gepekelde radijzen in gesteriliseerde glazen potten met de Miele-stoomoven. De frisse smaak is een genot tijdens deze warme zomermaanden.
Gezond koken doe je met de Miele stoomoven. Wanneer je stoomt, behoud je alle vitamines en mineralen van je gerecht. Bovendien worden de smaak, de geur en de kleur van je voedingsmiddelen veel beter bewaard dan bij een bereiding met kokend water. Probeer het uit met dit recept!
Bietenbuns… een gezond en feestelijk hapje dat je makkelijk bereidt met je Miele combi-stoomoven of je traditionele Miele oven.
In Seppe’s keuken spelen duurzaamheid en traditie een belangrijke rol, hij verdedigt het culinaire erfgoed op …
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in Generations of Taste
Ben jij slecht in keuzes maken? Of wil jij graag mama’s of opa’s gerecht combineren met jouw hedendaagse variant? Dat kan. Ook Seppe Nobels neemt het traditionele stukje vis, en geeft jou twee opties op één bord. Ontdek hieronder zijn “matrimonio” met Noorzee zeebaars!
Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Probeer dan zeker deze groene matcha thee met gegrilde citrusvruchten! In Generations of Taste toont Seppe Nobels hoe je dit onweerstaanbare drankje met extra pit klaarmaakt!
Als eerste gast neemt chefkok Philippe Heylen een nostalgisch familierecept mee met een hedendaagse twist. De “canard à l’orange” maar dan met pompelmoes.
Een ijzersterke basis, helemaal zelfgemaakt. Met deze heerlijke bouillonrecepten van Seppe Nobels til je jouw familierecepten naar een hoger niveau.
Was het de kip met appelmoes van je moeder, de krabcocktail van je oma of de heerlijke taarten die je grootvader uit de oven toverde die jij zo lekker vond? Voor Seppe Nobels was het ‘konijn op de wijze van de haes’.