Geniet van Seppe Nobels’ feestmenu voor kerst
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in ‘Generations of Taste’.
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in ‘Generations of Taste’.
Bietenbuns… een gezond en feestelijk hapje dat je makkelijk bereidt met je Miele combi-stoomoven of je traditionele Miele oven.
In Seppe’s keuken spelen duurzaamheid en traditie een belangrijke rol, hij verdedigt het culinaire erfgoed op zijn eigenwijze vernieuwende manier. Dat kreeg hij van kinds af aan al mee, want ook zijn mama Hilde van haesendonck zette ambachtelijke gerechten met lokale ingrediënten op tafel. Zo ook deze heerlijke Mechelse witloofsoep met handgepelde Noordzeegarnalen.
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in Generations of Taste
Ben jij slecht in keuzes maken? Of wil jij graag mama’s of opa’s gerecht combineren met jouw hedendaagse variant? Dat kan. Ook Seppe Nobels neemt het traditionele stukje vis, en geeft jou twee opties op één bord. Ontdek hieronder zijn “matrimonio” met Noorzee zeebaars!
Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Probeer dan zeker deze groene matcha thee met gegrilde citrusvruchten! In Generations of Taste toont Seppe Nobels hoe je dit onweerstaanbare drankje met extra pit klaarmaakt!
Als eerste gast neemt chefkok Philippe Heylen een nostalgisch familierecept mee met een hedendaagse twist. De “canard à l’orange” maar dan met pompelmoes.
Een ijzersterke basis, helemaal zelfgemaakt. Met deze heerlijke bouillonrecepten van Seppe Nobels til je jouw familierecepten naar een hoger niveau.
Was het de kip met appelmoes van je moeder, de krabcocktail van je oma of de heerlijke taarten die je grootvader uit de oven toverde die jij zo lekker vond? Voor Seppe Nobels was het ‘konijn op de wijze van de haes’.