Crispy bloemkool met abdijkaas en baba ganoush van butternut en gepofte kastanjes
Kooktijd: 105 min. – Totale tijd: 180 min.
Ingrediënten voor 6 personen
Baba Ganoush
- 200 g kastanjes
- 1 Butternut | blokjes
- 3 tenen look | gekneusd
- 2 stokken kaneel | gekneusd
- 1 snuif kaneel | poeder
- 2 eetlepels volle yoghurt
- 1 dl tahini
- 4 limoenen | Sap
- Belgische mosterd | naar eigen smaak
- 1 eetlepel geklaarde boter
- Peper & zout
Crispy bloemkool
- 1 bloemkool
- Enkele sneedjes zuurdesembrood
- 2 eetlepels graanmosterd
- 1 eetlepel Belgische mosterd
- 100 g krulpeterselie | gesnipperd
- 100 g bladpeterselie | gesnipperd
- 50 g abdijkaas | geraspt
- 5 eetlepels volle yoghurt
- 2 eetlepels tahini
- 1 citroen | sap
Afwerking
- 1 eetlepel sesamzaad
- 1 theelepel paprikapoeder | gerookt
- 1 eetlepel tijm | gedroogd
- 1 theelepel pikante saus (vb. sriracha)
- Peper
- Fleur de sel