Krokant gebakken zalm in de stoomoven
In september moet je terug op zoek naar die routine. Dankzij de combi-stoomoven van Miele kan dat in een mum van tijd. Met deze krokant gebakken zalm maak je zelfs de kleinsten onder ons gelukkig.
In september moet je terug op zoek naar die routine. Dankzij de combi-stoomoven van Miele kan dat in een mum van tijd. Met deze krokant gebakken zalm maak je zelfs de kleinsten onder ons gelukkig.
Miele en zijn ambassadeur Seppe Nobels maakten een reeks van recepten waar verspilling van voedsel tot een minumum beperkt wordt. Met het loof van de radijzen uit ons vorig recept maken we nu een mayonaise bij een heerlijk fris gerechtje van gegrilde broccoli en amandelen.
In deze heerlijke zomersalade met burrata bereid je zelf gepekelde radijzen in gesteriliseerde glazen potten met de Miele-stoomoven. De frisse smaak is een genot tijdens deze warme zomermaanden.
Gezond koken doe je met de Miele stoomoven. Wanneer je stoomt, behoud je alle vitamines en mineralen van je gerecht. Bovendien worden de smaak, de geur en de kleur van je voedingsmiddelen veel beter bewaard dan bij een bereiding met kokend water. Probeer het uit met dit recept!
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in ‘Generations of Taste’.
Bietenbuns… een gezond en feestelijk hapje dat je makkelijk bereidt met je Miele combi-stoomoven of je traditionele Miele oven.
In Seppe’s keuken spelen duurzaamheid en traditie een belangrijke rol, hij verdedigt het culinaire erfgoed op …
Tastemaker Seppe Nobels geeft je tips & tricks om klassieke bereidingen een verrassende twist te geven in Generations of Taste
Ben jij slecht in keuzes maken? Of wil jij graag mama’s of opa’s gerecht combineren met jouw hedendaagse variant? Dat kan. Ook Seppe Nobels neemt het traditionele stukje vis, en geeft jou twee opties op één bord. Ontdek hieronder zijn “matrimonio” met Noorzee zeebaars!
Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Probeer dan zeker deze groene matcha thee met gegrilde citrusvruchten! In Generations of Taste toont Seppe Nobels hoe je dit onweerstaanbare drankje met extra pit klaarmaakt!
Als eerste gast neemt chefkok Philippe Heylen een nostalgisch familierecept mee met een hedendaagse twist. De “canard à l’orange” maar dan met pompelmoes.
Een ijzersterke basis, helemaal zelfgemaakt. Met deze heerlijke bouillonrecepten van Seppe Nobels til je jouw familierecepten naar een hoger niveau.
Liefde gaat door de maag, dat is zeker. Dat verklaart waarom iedereen zo houdt van gerechten uit de kindertijd. Voor topchef en Miele’s Tastemaker Seppe Nobels is dat niet anders. Samen met tal van boeiende gasten haalt hij culinaire herinneringen op en bereidt deze heerlijke recepten met een vleugje nostalgie.
Was het de kip met appelmoes van je moeder, de krabcocktail van je oma of de heerlijke taarten die je grootvader uit de oven toverde die jij zo lekker vond? Voor Seppe Nobels was het ‘konijn op de wijze van de haes’.