

Liefde gaat door de maag, dat is zeker. Dat verklaart waarom iedereen zo houdt van gerechten uit de kindertijd. Voor topchef en Miele’s Tastemaker Seppe Nobels is dat niet anders. Samen met tal van boeiende gasten haalt hij culinaire herinneringen op en bereidt deze heerlijke recepten met een vleugje nostalgie.
Seppe Nobels is de chef van restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Na zijn studies aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde stond hij in de keuken van tal van toprestaurant zoals La Maison du Cygne (Brussel), Folliez (Mechelen) en Absoluut Zweeds (Antwerpen), Villa Belrose (Saint-Tropez), Osteria Le Logge (Siena) en Le Bistrot d’Eygalières (Provence).
In 2005 won hij vier van de zes hoofdprijzen op de wedstrijd Beste Juniorkok van België. Vijf jaar later opent hij de deuren van zijn Restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen. Het is het hoogst genoteerde restaurant in de Benelux van 25 Beste Groenterestaurants ter Wereld. In de Gault&Millau van 2017 kreeg het een beoordeling van 15/20 en 2 koksmutsen. Seppe Nobels is sinds 2010 lid van de brigade van Jong Keukengeweld/Flanders Kitchen Rebels, een initiatief van Toerisme Vlaanderen om Vlaamse gastronomie wereldwijd te promoten. Hij is ook lid van de NorthSeaChefs, de organisatie die mensen aanspoort om op een verantwoorde manier om te gaan met de Belgische visvangst. In 2016 was hij chef van het officiële Tomorrowland restaurant.
Aan de hand van ieders familierecepten haalt Seppe vanaf juni samen met een tal van boeiende gasten in Generations of Taste culinaire herinneringen op.