Gestoomde asperges met zacht gegaard eitje en Gandaham
Op zoek naar een lekker recept met gestoomde asperges? Ontdek ons recept met Gandaham en laat je verrassen door deze ultieme smaakcombinatie.
Miele en zijn ambassadeur Seppe Nobels hechten veel belang aan duurzaamheid. Samen maakten ze een reeks van recepten waar verspilling van voedsel tot een minumum beperkt wordt. Met het loof van de radijzen uit ons vorig recept (salade van gepekelde radijzen en burrata) maken we nu een mayonaise bij een heerlijk fris gerechtje van gegrilde broccoli en amandelen. Aan de slag!
(voor 4 personen)
Het loof van radijzen, van wortelen, bieten, venkel en heel wat andere groenten hoef je niet weg te gooien. Gebruik ze in je bereiding. Je kunt er een mayonaise of olie mee op smaak brengen, het rauw gebruiken in een salade of zelfs stoven. Vaak geeft het een pure, lekkere eenvoudige smaak.
Heb jij veel bruikbare kruiden in je tuin, deze zijn perfect voor een frisse mayonaise of olie te kunnen maken. Heb je nog wat verse spinazie over? Het geeft alles een frisgroene kleur.