fbpx
Keukenstijlen
Lees meer
def_6050

Denzel Van Tilburg: “Gezond koken gaat nu veel gemakkelijker!”

De vaardigheden van Denzel van Tilburg zijn niet onder één noemer te brengen. Zijn job brengt hem naar alle uithoeken van de wereld maar na een drukke dag komt hij het liefst thuis in zijn zonnig dakappartement. Dat is zéker zo nu de keuken is uitgerust met Miele toestellen. Het bereiden van een gezonde maaltijd verloopt daardoor veel sneller, aangenamer en is een echt ‘me time’ moment geworden.

Lees meer
pexels-karolina-grabowska-5913903

Geef gezelligheid

De feesten naderen met rasse schreden. Zonder twijfel zal deze periode helemaal anders verlopen dan we gewend zijn. Om ook dit jaar de spirit hoog te houden, volgende tip: denk niet aan wat nu niet kan maar focus je volledig op wat wél mogelijk is. Daar horen cadeautjes zéker bij! Op zoek naar een geschenk dat ongetwijfeld op luid gejuich onthaald zal worden? Neem dan snel een kijkje in de Miele webshop.

Lees meer
Snel, schoon én zuinig wassen/lavage rapide

Snel, schoon én zuinig wassen

Wassen is wellicht niet je favoriete bezigheid. De ultieme oplossing om de vervelende klus zo snel mogelijk te klaren? Een W1 SpeedCare-wasmachine met PowerWash 2.0. Met een QuickPowerWash-programma krijg je immers een reinigingsprestatie op het hoogste niveau in minder dan een uur én een erg laag water-en energieverbruik. Van een win-win situatie gesproken!

Lees meer
renovatie-stijl-moderne-keuken

Renovatie in stijl: moderne keuken

Toen de familie Taerwe na 26 jaar besliste dat hun keuken aan vernieuwing toe was, werd al snel duidelijk dat dit een kans was om het hele huis een upgrade te geven. Dus kwam er niet alleen een nieuwe keuken in een nieuwe aanbouw, maar ook een nieuw terras, een nieuwe tuin, nieuwe gevelbekleding en werd ook de rest van het huis grondig aangepakt. Klein beginnen om groot te eindigen dus.

Lees meer
Strak in het pak

Strak in het pak

Zet een ingenieur en woonexpert samen en je krijgt een keuken die zijn tijd ver vooruit is. Gevuld met high tech toestellen die het leven net iets makkelijker en esthetischer maken. Binnenkijken in de keuken van de toekomst.