fbpx

Houd het fris en fruitig!

Tijdens de warme zomerdagen gaat er niets boven een lekker sappige appel, een zoete perzik of een frisse komkommer. Om elke dag volop te kunnen genieten van al dat lekkers moet je kunnen rekenen op de hulp van koelkast met slimme koeling.

Jouw ideale koelkast

In een ideale wereld belanden het overheerlijke zomerfruit en die knapperige groenten meteen na het plukken of oogsten op je bord. Ultra vers. De realiteit is wel even anders. Sommige fruitsoorten hebben al een lange weg afgelegd voor ze in de winkel belanden. En ook al is het  traject van lokale groenten en fruitsoorten korter; bijna niemand heeft de tijd om elke dag naar de groenteboer te gaan. Om te voorkomen dat die sappige appels, zoete perziken, frisse komkommers en knapperige sla al na één dag hun volle smaak en versheid verliezen, moeten ze bewaard worden in optimale omstandigheden. Dat kan met de koelkasten van Miele dankzij PerfectFresh Pro en PerfectFresh Active.

Bewaar de smaak en volle versheid

Fruit en groenten die in een oogopslag hun versheid verliezen is een veel voorkomend probleem. Zéker tijdens de zomermaanden. Met PerfectFreshPro biedt Miele’s koelkast dé oplossing. Dankzij een geavanceerd koelsysteem behouden alle producten hun kwaliteit en versheid heel wat langer. Dit omdat ze bewaard worden onder ideale omstandigheden binnen een temperatuurbereik van 0°C tot +3C°. In de MasterCool-lades die elk hun eigen vochtregeling hebben, blijven fruit en groenten tot 3X en voor de PerfectFreshPro tot wel 5X langer vers.

De koelkasten uit de nieuwste K7000 reeks, beschikken over het nóg ingenieuzere PerfectFresh Active versheidssysteem dat het voedsel om de 90 minuten of telkens wanneer je de deur opent, bevochtigt met een fijne nevel. Dit in combinatie met het geoptimaliseerde klimaat en de aangepaste vochtigheidsgraad zorgt ervoor dat fruit en groenten hun volle smaak en vitamines behouden zodat er ook minder verspilling is, je minder vaak naar de winkel moet en elk dag kan genieten van een gezonde levensstijl! Win win dus!