fbpx

Wat is de ideale vaatwasser voor jou?

Het aanbod vaatwassers is ontzettend uitgebreid. Voor elk huishouden bestaat de ideale vaatwasser dat perfect aan alle noden en aan elke levensstijl voldoet. Je vaatwasser vanop afstand opzetten, de deur die automatisch opent na een reinigingsbeurt of zelfs je meest kostbare champagneglazen erin stoppen? Het is allemaal mogelijk. Wij lijsten hieronder enkele handige opties en technologische snufjes voor je op zodat je de knoop makkelijker kunt doorhakken.

Ik geef graag feestjes, maar al die glazen afwassen …

Je bent écht niet de enige die een hekel  heeft aan glazen afwassen en drogen. Gelukkig zijn er Miele-vaatwassers die je meest kwetsbare glaswerk probleemloos aankunnen. Zelfs na vele reinigingsbeurten zien je glazen er splinternieuw uit. Extra handig: Miele heeft ook een intelligente 3D+ besteklade die je in de breedte, hoogte én diepte variabel kunt instellen. Verder is er een speciale glazenbeugel in het onderrek. In de Miele EcoFlex-vaatwassers kunnen zelfs tot 18 wijnglazen. Laat die feestjes maar komen !

Genoeg plek voor je glazen - tot maar liefst 18 stuks!

Geen zin om vaatwasmiddel toe te voegen?

Onze nieuwste G7000 vaatwassers met automatische vaatwasmiddeldosering zijn de oplossing. Het wasmiddel komt uit een speciaal ontwikkelde capsule: de PowerDisk. De vaat wordt hiermee beter schoongemaakt en de dosering past zich aan het wasprogramma aan. Je hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de juiste dosering van het afwasmiddel! Je hoeft de PowerDisk ook niet bij elke vaatwasbeurt te vervangen.

PowerDisk
De PowerDisk: goed voor een maand lang afwassen.

Hoe laat ik terug thuis zal zijn? Geen idee.

Misschien herken je het wel: je zet je vaatwasser op, vertrekt en bent dan veel later thuis dan gedacht, waardoor er condens – en dus ook strepen – op je serviesgoed zit. Om dergelijke situaties te vermijden, ga je best voor een AutoOpen-vaatwasser waarbij de deur na het spoelprogramma onmiddellijk opent. Zo kan er frisse lucht bij je serviesgoed en zal alles streeploos drogen. Miele zorgt daarbij voor een speciale luchtgeleiding zodat je werkblad tegen vocht beschermd is.

Lave-vaisselle Miele
Programma afgelopen? Met AutoOpen opent de deur vanzelf: byebye condenswater!

Ik houd van innovatie en wil graag met mijn smartphone mijn vaatwas bedienen.

Dat kan! Met de Miele@home-app op je smartphone of tablet bedien je de vaatwasser vanop afstand. Met de AutoStart functie kan uw vaatwasser met de app zo geprogrammeerd worden, dat hij automatisch start op het vooraf ingestelde tijdstip. Dankzij AutoDos en de PowerDisk is er altijd vaatwasmiddel, zodat het toestel autonoom kan werken. Daardoor is het niet meer nodig het toestel handmatig of per app te starten; het vergeten een programma te starten en daardoor niet genoeg schone vaat behoort dan ook tot het verleden.

Ik heb een erg compacte keuken. Past daar wel een vaatwasser in?

Met een ruim aanbod aan hoogtes en breedtes, is er altijd wel een model dat bij jouw keuken past. Een standaardvaatwasser is 60 centimeter breed, maar Miele heeft ook vaatwassers van slechts 45 centimeter breed. Ideaal voor een kleine keuken waar je de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk wil benutten.

20000164466.highres
Slechts 45 cm breed: de ideale vaatwasser voor een kleinere keuken!

Ik ben single en heb niet veel serviesgoed en glazen om te reinigen. Is een vaatwasser wel iets voor mij?

Heb je niet veel vaatwas? Geen probleem. Sommige vaatwassers (met automatisch programma) herkennen vanzelf de hoeveelheid vaatwerk en passen het water- en stroomverbruik daaraan aan. Zo hoef je dus nooit te wachten tot de vaatwasser helemaal vol is, maar zet je hem op wanneer jou dat het beste uitkomt.

Ik heb een open keuken en vind het vervelend dat een vaatwasser veel lawaai maakt.

Als je een open keuken hebt en af en toe van een rustige tv-avond – zonder storend achtergrondgeluid – wilt genieten, is een vaatwasser met een Extra stil-functie geen overbodige luxe. Miele heeft een speciaal programma met een geluidsniveau van amper 38 decibel. Hierdoor is je vaatwasser nauwelijks hoorbaar. Niet alleen perfect voor open keukens, maar ook als je verkiest om de vaatwasser ’s nachts te laten draaien.

Lees meer over