fbpx

Maak iemand gelukkig met Miele

Geen kerst zonder cadeau. En als je iemand echt graag ziet, dan geef je iets dat je zelf wel zou willen krijgen. Iets waar ‘Miele’ op staat, want dan ben je zeker van de kwaliteit. Dan scoor je. Omdat diegene aan wie je het schenkt nog jarenlang vol liefde aan jou denkt. En je wordt er zelf ook gelukkiger van.

Hier zijn alvast 4 gelukzalige tips.

 

1. Maak elke ochtend iemand gelukkig.

Die ene knop die je indrukt. En voor je het weet drink je koffie zoals jij hem het liefst hebt. Afhankelijk van de koffiesoort en intensiteit van de smaak stel je immers jouw persoonlijke smaakvoorkeuren in: hoe de bonen gemalen worden, hoeveel koffie, hoeveel water,…
Elke ochtend de juiste koffie en het juiste humeur. Is zo’n koffiemachine geen prachtig cadeau om te geven aan iemand waarmee je elke ochtend opstaat? Dus kan het ook een cadeau aan jezelf zijn, hé.

2. Doe eens een goed voornemen cadeau.

We zeggen allemaal dat we het gezonder gaan doen vanaf volgend jaar, maar er is altijd een ‘maar’. Met een Miele stoomoven is dat probleem van de baan: lekker en gezond gaan samen. Wat je er ook in klaarmaakt, het wordt gelijk gaar en het behoudt zijn kleur. Veeg dus die ongezonde twijfel van tafel: doe een vrijstaande stoomoven cadeau en maak van 2020 een lekker gezond jaar.

3. En als je nu eens anderen aan het werk zet?

Met een Miele kan je zoveel meer dan je denkt. Daarom geven we kookworkshops in ons gloednieuwe Miele Experience Center te Brussel. Denk vooral niet dat het iets is voor keukenprinsen en -prinsessen. Integendeel, je ontdekt er hoe makkelijk je meer haalt uit je toestel. Doe zo’n kookworkshop cadeau. Je wordt er zelf ook beter van. Want de kans is groot dat je nadien wordt uitgenodigd om al dat lekkers te gaan proeven.

4. Geef altijd iets persoonlijks cadeau.

Je dacht aan een stofzuiger als cadeau. Maar je twijfelt: te gewoon, niet persoonlijk genoeg. Wacht even. Denk je aan een klassiek model of een alternatief zonder zak? Een licht model zonder snoer of een slimme robot? Voor een huis met vooral tapijt, tegels, hout of alle soorten ondergrond? Voor mensen met een allergie of voor een appartement met huisdieren? Ontdek hoe snel en makkelijk je bij Miele vindt wat perfect past bij wie jij wil verrassen. Ja, zelfs met een Miele stofzuiger kan je verrassend persoonlijk uit de hoek komen.

Ontdekalle Miele producten op Miele.be

Lees meer over