fbpx

Waarom kiezen voor vaatwasser met automatische dosering en Powerdisk?

Je afwasmiddel handmatig doseren in je vaatwasser behoort tot het verleden! Voortaan kan je jouw Miele vaatwasser zelf afwasmiddel laten toevoegen aan je vaat. En dat helemaal automatisch!

Automatisch doseren: hoe werkt dat bij Miele?

De nieuwe G7000 vaatwassers van Miele beschikken over ‘AutoDos’. Dat is het eerste automatische doseersysteem ter wereld met het geïntegreerde reinigingsmiddel PowerDisk®.

De PowerDisk® bevat vaatwaspoeder dat speciaal voor Miele werd ontwikkeld. Het All in 1-poeder combineert wasmiddel, spoelglansmiddel en een zoutfunctie. De PowerDisk® bevindt zich in de deur van de vaatwasser.

De dosering van het waspoeder verloopt automatisch. Je vaatwasser geeft exact de hoeveelheid wasmiddel af die nodig is voor het gekozen programma of de mate van vervuiling van je servies.

Vijf redenen om te kiezen voor automatische dosering met PowerDisk®

 1. Je bent altijd zeker van de juiste dosis reinigingsmiddel

  De vaatwasser en de PowerDisk® zijn perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering van het Miele vaatwaspoeder. AutoDos en PowerDisk® zorgen samen voor jouw gemoedsrust en comfort.

 2. Je voorkomt verspilling van wasmiddel

  Je maakt een duurzame keuze met AutoDos en PowerDisk®, want je gebruikt nooit teveel middel, en nooit te weinig.

 3. Jouw vaat is perfect schoon, hoe vuil die ook is

  Je Miele vaatwasser zorgt voor een glanzend resultaat, in alle omstandigheden. Hij geeft immers automatisch meer vaatwasmiddel af bij sterk vervuild servies dan bij een gemiddelde vervuiling.

 4. Je hoeft niet langer bij elke vaatwasbeurt wasmiddel toe te voegen

  Eén PowerDisk® is voldoende voor zo’n 20 vaatwasbeurten in het ECO-programma, wat overeenkomt met één maand automatisch doseren.

 5. Je start je vaatwasser altijd automatisch op met je Miele@mobile-app

  Met de Miele@mobile-app kan je de G 7000-vaatwasser dagelijks op een bepaald tijdstip automatisch laten starten. Dankzij AutoDos en PowerDisk® is er altijd afwasmiddel beschikbaar, zodat de vaatwasser autonoom aan de slag kan gaan.

powerdisk 20000164449.lowres
De PowerDisk: goed voor een maand lang afwassen.

Oog voor duurzaamheid

De verpakking van de Powerdisk® is gemaakt van gerecycleerd plastic.

De nieuwe PowerDisk All in 1 ECO bevat wasmiddel dat is gebaseerd op ingrediënten van plantaardige oorsprong. Ze zijn vrij van microplastics, geurstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen, en bevatten benzotriazool (een stof die wordt gebruikt om zilver te beschermen).

Lees meer over