fbpx

Maak je huis lenteproof!

De lente staat voor de deur en de natuur ontwaakt uit z’n winterslaap. Tijd om ramen en deuren open te zetten en de frisse lentewind door je huis te laten waaien. Dé wake-up call ook om de strijd met het stof aan te gaan. Met de hulp van Miele is die klus zo geklaard!  

Een lentefris huis  = stofvrij

Met de eerste zonnestralen zie je het dwarrelen: stof! De blijdschap die je voelde bij het zien van de zon, verandert dan snel in frustratie. Geen nood, de perfecte partner in de strijd tegen het stof is de Miele stofzuiger Triflex HX1. Deze snoerloze steelstofzuiger bevat tal van troeven om snel en doeltreffend komaf te maken met alle stofdeeltjes, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Maak je huis lenteproof ook onder je kasten

De reikwijdte modus van de Triflex HX1 maakt het erg gemakkelijk om stof onder lage kasten en bedden te verwijderen.

Tussen de zetelkussens

Stof dat zich ophoopt op en tussen de zetelkussens kan je met de PowerUnit solo snel en super doeltreffend verwijderen. Deze compact modus bespaart je heel wat tijd.

In de hoekjes van het plafond

Ook de hoekjes van het plafond zijn makkelijk bereikbaar dankzij de flexibiliteit van de reikwijdte modus. Uiteraard is de Miele Triflex HX1 ook uiterst geschikt om grote oppervlakten stofvrij te maken. Door de PowerUnit onderaan aan te brengen, kan je op een uiterst comfortabele manier lange gangen of grote woonkamers stofvrij maken.

Neem een kijkje in de Miele online shop

Benieuwd geworden naar de Miele Triflex HX1 neem dan een kijkje in de Miele online shop. Alle top troeven van deze super stofzuiger worden daar uitgebreid beschreven en je ontdekt er ook het volledige assortiment Miele stofzuigers.

Wil jij een paar tips meekrijgen om er zeker van te zijn dat jouw woning lenteproof is? Dan kan je deze hier vinden!

Lees meer over