fbpx

Geef gezelligheid

De feesten naderen met rasse schreden. Zonder twijfel zal deze periode helemaal anders verlopen dan we gewend zijn. Om ook dit jaar de spirit hoog te houden, volgende tip: denk niet aan wat nu niet kan maar focus je volledig op wat wél mogelijk is. Daar horen cadeautjes zéker bij! Op zoek naar een geschenk dat ongetwijfeld op luid gejuich onthaald zal worden?

Cadeautjes voor in de keuken: kerstshop

De laatste maanden hebben heel wat mensen het plezier van het koken (her)ontdekt. Misschien uit noodzaak maar zéker ook omdat zelf koken meteen voor sfeer en gezelligheid in je ‘kot’ zorgt. Een cadeautje voor in de keuken is vandaag dan ook een erg gegeerd geschenk. In de Miele webshop vind je volop inspiratie voor geschenken die heel zeker bij iedereen in de ‘smaak’ zullen vallen.

Kookboeken voor keukenprins(sessen)

Wie graag kookt is altijd op zoek naar inspiratie en verrassende recepten. Die zijn zéker te vinden in onderstaande boeken.

Op en top genieten
Hét kookboek voor de Miele combi-stoomoven. Bevat een combinatie van klassieke Belgische gerechten én gerechten uit de wereldkeuken. € 19,99

Heerlijk stoomkoken
Speciaal voor de Miele-stoomoven herwerkte Pascale Naessens 65 van haar beste recepten. Een heerlijk én gezond kookboek vol ideale voedingscombinaties.

Ultiem koffiegenot voor de liefhebbers

Enkele pakjes overheerlijke koffie, een luxueuze koffiemachine of een stijlvolle thermos? Geschenken die elke koffie liefhebber zéker zal waarderen.

Luxueuze koffiemachines
Geef het ultieme koffiegenot met de CM5310 Silence koffiemachine. Je kan er gelijktijdig twee heerlijke kopjes met een intens aroma én eventueel een romig melkschuim mee bereiden. Kan ook met een koffiekan gebruikt worden.

Thermoskan CJ Jug
Deze thermoskan die ook kan gebruikt worden voor de koffiekan-functie van de Miele koffiezetautomaten CVA en CM heeft een comfortabele aroma-schuifdek en is gemaakt uit hoogwaardig glanzend, roestvrij staal.

Miele koffie Black Edition Café Crema
Deze 100% Arabica koffiebonen zijn met behoedzaam geroosterd en perfect geschikt voor de bereiding Café Crema. Hun evenwichtig en lichtjes fruitig aroma garandeert keer op keer een heerlijk kopje koffie. (Dit is slechts één van de vele Miele Black edition koffievariëteiten)

Bijzonder koken

Teppanyaki RRP
Gerechten bereiden op een Teppanyaki plaat is altijd gemakkelijk, gezellig en geweldig lekker. Kortom een geschenk waar iedereen warm van wordt.

Gourmet Grillplaat GGRP
Deze gourmet grillplaat zorgt voor een unieke grillbeleving op Miele-inductiekookplaten. Vlees, vis of groenten worden op deze manier bijzonder smakelijk bereid en het gegolfde oppervlak zorgt voor een echt grillaroma.

Stijlvol serveren

Serveerschaal DGSE 1

Deze mooie serveerschaal kan van de oven rechtstreeks op tafel. Zowel de schaal als het deksel zijn gemaakt van duurzaam keramiek van Villeroy&Boch.

Beter bakken

Gourmetbaksteen HBS 60

Een must wie houdt van bakken. Het bakken van pizza, broodjes en hartig gebak gaat net zo goed op deze baksteen als met een steenoven. Is ook ideaal geschikt voor het bakken van zeer vloeibaar deeg. Extra troef: kan ook gebruikt worden als warmhoudplaat op tafel.

 

Lees meer over