fbpx

Miele toestellen maken het verschil

De juiste keukenapparatuur kiezen is van groot belang. Afhankelijk van je keuze verandert immers je keuken én je manier van koken. Wil jij je keuken een stijlvolle upgrade geven én je kookplezier verhogen? Aarzel dan niet en kies voor Miele. Met Miele toestellen wordt jouw keuken écht op zijn best en je kookplezier vele malen groter.

Jouw keuken op zijn best

Miele toestellen zorgen ervoor dat je op een relaxte en heel comfortabele manier kan koken. De slimme troeven zorgen er immers voor dat het iedereen lukt om super snel culinaire toppers op tafel te toveren. Bovendien zijn ze zo efficiënt dat jij geen tijd meer moet verspillen aan vervelende klusjes. Dat je met deze toestellen ook uitmuntende kwaliteit in huis haalt, valt niet te betwijfelen. Sinds het begin brengt Miele immers toestellen op de markt die ‘Immer besser’, ‘Altijd beter’ zijn.

Meer tijd voor wat echt telt

Miele oven met pyrolyse

Verbaas je gasten met heerlijke ovenschotels en een perfect gebraden stuk vlees. Maak je geen zorgen over het reinigen van je oven want dat doet de pyrolyseoven helemaal zelf. Alle etensresten veranderen in as en komen heel eenvoudig los zodat je ze makkelijk weg kan vegen met een doekje.

Combistoomoven

De combistoomovens van Miele bieden je maximale veelzijdigheid. Met het 3-in-1-principe beschik je namelijk over drie functies in slechts één toestel. De ovenfunctie voor knapperige resultaten, de stoomfunctie om voedingsmiddelen uiterst gezond te bereiden en de combi-functie voor de beste bereidingsresultaten. En met de intelligente assistentie ‘Mix & Match’ kan je gerechten van verschillende samenstelling tegelijkertijd opwarmen of bereiden en dat in minder dan een half uur.

 

Vaatwasser met PowerDisk

Met de nieuwe vaatwasmachines komt je vaat keer op keer smetteloos uit de machine. Ovenschotels toch nog even naschrobben is er dus nooit meer bij! De PowerDisk geeft bij elke omwenteling een bepaalde hoeveelheid specifiek ontwikkelde poederkorrels vrij, afgestemd op het wasprogramma.

KMDA kookplaat

Voor wie van koken en design houdt is de twee-in-één KMDA kookplaat een absolute aanrader. De geïntegreerde dampkap die één geheel vormt met de koopplaat verwijdert meteen alle vervelende kookluchtjes. De inductiekookplaat telt 4 royale kookzones en is snel en gemakkelijk te bedienen dankzij het ComfortSelect Plus concept.

Miele toestellen zijn staaltjes van ecologisch vernuft die tal van oplossingen bieden om het leven gemakkelijker te maken. Ontdek ze allemaal in de Miele webshop.

Terug naar de pagina ‘Jouw keuken op z’n best’? Klik hier.

Benieuwd naar de lopende Batibouwacties ? Ga hier een kijkje nemen! 

Lees meer over