fbpx

Ontdek de ArtLine-inbouwtoestellen van Miele met Touch2Open- en SoftOpen-technologie

Greeploze perfectie in uw droomkeuken met Artline

De lat nog hoger leggen, met een passie voor minimalistisch design

Perfectie betekent voor mij iets unieks maken met een superieure uitstraling. Een design dat staat voor perfecte eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Dr. Christiane H., productontwerper

Een statement over topklasse

ArtLine van Miele. Perfectie door eenvoud.

Minimalistisch, rechtlijnig en geheel greeploos: de ArtLine-toestellen van Miele zijn de eerste, volledig greeploze inbouwtoestellen. Door het strakke lijnenspel worden kook-, eet- en woonruimtes een harmonieus geheel.

Nieuw: ArtLine van Miele in grafietgrijs

De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een unieke uitstraling.

De innovaties achter het greeploze design

Touch2Open: openen met een lichte aanraking

De oplossing voor een greeploos keukendesign: raak gewoon de ingebouwde sensortoets licht aan, en de deur van de stoomoven, oven of microgolfoven gaan vanzelf open en dicht.

SoftOpen: soepel met demping

SoftOpen zorgt voor een uniforme, soepele deurbeweging, die – als de deur bijna helemaal open is – wordt gedempt. Eenvoudiger kan een apparaat niet geopend worden.

M Touch: intuïtief Touch-display

Bij M Touch tipt u met de vingertop een functie aan op het display of u scrollt eenvoudig over het display met duidelijke teksten, net als bij een smartphone.

Kookplaten, vaatwassers of koffiemachines: ontdek alle andere innovatieve toestellen van Miele, die net als de ArtLine-inbouwtoestellen naadloos in uw greeploze droomkeuken kunnen worden ingebouwd.

Nog meer toestellen - totale harmonie

Vaatwassers met Knock2Open

Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook zeer comfortabel. Een innovatie waar u elke dag enthousiast over zal zijn.

Kookplaten uit één stuk met geïntegreerde dampkap

Volledig geïntegreerd: de inductiekookplaten zonder randlijst worden in het werkblad ingebouwd en zijn zonder knoppen te bedienen. Bovendien communiceert de geïntegreerde dampkap met je kookplaat, dankzij Con@ctivity. Geen dampkap boven je kookzones die in de weg zit dus, met extra veel ruimte om jouw kookkunsten te laten spreken.

Koel- en diepvrieskasten

Miele inbouwkoelkasten en diepvriezers leveren niet alleen eersteklas condities voor het bewaren van o.a. zuivelproducten en groenten.  Ze passen ook perfect bij de verschillende keukendesigns.

Lees meer over