fbpx

Elegant design en maximaal comfort, hand in hand

Wie van koken én design houdt, wordt in de watten gelegd met de nieuwste twee-in-één kookplaat van Miele. Het nieuwste model, de KMDA 7476, combineert een geïntegreerde dampafvoer met 2 extra grote PowerFlex XL-kookzones. Geen dampkap boven je kookzones die in de weg zit dus, met extra veel ruimte om jouw kookkunsten te laten spreken.

Een indrukwekkende nieuwkomer, dat kan je gerust zeggen over de KMDA 7476 FL, de nieuwste inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap. Het model telt vier royale kookzones waarvan twee PowerFlex XL-zones zijn. Door het gebruiken van de totale kookvlakte, kan je er makkelijk twee heel grote pannen op kwijt. De kookplaat is bovendien, dankzij het gekende ComfortSelect Plus concept, makkelijk en snel te bedienen via een duidelijk leesbare getallenreeks.

De krachtige ECO-motor zorgt dan weer voor dat het koken gebeurt zonder geluidsoverlast te creëren. De KMDA 7476 is dus krachtig maar fluisterstil. De gelijksstroommotor bespaart tot 70% in vergelijking met conventionele motoren zonder daarbij aan prestaties te moeten inboeten.

Handige assistentie

Of je nu beginner met of een volleerde foodie-chef, deze nieuwe twee-in-één kookplaat helpt jou bij het kookproces. Bundel de kracht van twee kookzones naar één dankzij de TwinBooster functie en verhit razendsnel jouw pan, of gebruik de ‘Warm Houden’-functie en laat de kook-assistent de temperatuur van de panbodem constant houden zonder dat er iets aanbrandt. Of, geniet met de Stop & Go-functie van het gemak om alle kookzones met één klik op dezelfde stand 1 te plaatsen. De nette chef kan tijdens het koken zonder zorgen de bedieningszone schoonmaken. Activeer wel eest de afwisbeveiliging die de instellingen gedurende 20 seconden blokkeert. De vergeetachtige chef beschikt over een geheugenfunctie die de instellingen 10 seconden lang onthoudt, handig wanneer per ongeluk het toestel wordt uitgeschakeld.

Innovatief comfort

Met Con@ctivity gaan we nog dat extra stapje verder. Dankzij deze slimme technologie kan je je helemaal concentreren op het koken zelf. Het Con@ctivity-systeem verbindt alle toestellen die dit systeem meekrijgen en laat deze, via wifi, met elkaar communiceren. Zo stuurt de kookplaat de instellingen door naar de elektronica van de dampkap waardoor de standen hiervan automatisch worden gereguleerd. Het is dus ook niet meer nodig de dampkap na het koken zelf uit te schakelen.

Ontdek de Miele KMDA 7476 FL Inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer in onze webshop