fbpx

Designstijlen

De keukentoestellen van Miele worden onderverdeeld in 4 designlijnen.  De PureLine wordt gekenmerkt door eenvoud en de aanwezigheid van glas. Een stijl die perfect past in de hedendaagse keuken. De toestellen worden gekenmerkt door horizontale, roestvrijstalen lijsten voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep.

VitroLine

VitroLine staat voor pure elegantie. De toestellen zijn leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart, grafietgrijs en briljantwit. De fronten en handgrepen worden gekenmerkt door puur een groot glasaandeel wat zorgt voor een perfecte harmonie. Licht en schaduw werken spiegelend en geven de buitenkant van de toestellen diepte en elegantie.

ArtLine

Als de keuken en de woonkamer naadloos in elkaar overgaan, opteert men best voor een duidelijke stijl. De ArtLine toestellen met de recht belijnde en greeploze toestellen die één geheel vormen met de meubelfronten, zijn dan de aangewezen keuze. De ArtLine-toestellen, zijn leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart of grafietgrijs.

ContourLine

ContourLine combineert in het front namelijk een glazen oppervlak met roestvrijstaal rondom het toestel. Je inbouwapparatuur maakt op deze manier een huiselijk en gezellig statement in je keuken. Hou je bijvoorbeeld van een landelijke stijl met keukenkastdeuren in gesculpteerd of beschilderd hout? Dan maakt de ContourLine de ruimte af.