fbpx

Binnenkijker: Renoveren in stijl

MIELE_2021_06_1510878 kitchenet

VitroLine ovens

VitroLine staat voor pure elegantie. De toestellen zijn leverbaar in de kleuren obsidiaanzwart, grafietgrijs en briljantwit. De fronten en handgrepen worden gekenmerkt door puur glas dat zorgt voor een perfecte harmonie. Licht en schaduw werken spiegelend en geven de buitenkant van de toestellen diepte en elegantie.

De focus ligt volledig in de pan met FullSurface

Bij een inductiekookplaat ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Deze bodem wordt met FullSurface direct herkend en gevolgd. Waar je je pan ook neerzet, de inductiespoelen onder de plaat gaan op zoek naar het midden van de pan. Zodra dit verschuift, gaat FullSurface mee. Zo krijg je over de hele plaat bewegingsvrijheid. Om het beste resultaat te blijven garanderen is de FullSurface kookplaat ook uitgerust met positioneringshulp. Zodra je kookpotten te dicht bij elkaar staan of het verschil in vermogen van de twee pannen te groot is, gaat de positioneringshulp branden. Zo weet je dat je één van de potten moet verplaatsen voor een veilig gebruik.

MIELE_2021_06_1510957 kichenet
kitchenet

Deze keuken werd gerealiseerd door De Keukenarchitecten.

 

Weet jij al welke toestellen jouw keuken doen schijnen of ben je nog op zoek naar hulp? Bekijk onze wegwijs in keukentoestellen of kom langs voor persoonlijk advies!

Lees meer over