fbpx

Generatie 7000: Liefde voor koken, begint in de keuken

Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie. Je vindt de kwaliteit van Miele terug in elke hoek van de keuken. Streef naar perfectie en laat je creativiteit volledig ontbolsteren met de nieuwe features van de Generatie 7000. Magie in de keuken verzekerd.

De revolutionaire manier van koken: Generatie 7000

Het is de binnenkant die telt. Dat weet de Dialog Oven als geen ander. Met zijn M-chef technologie met elektromagnetische golven weet hij het volume en de textuur van het gerecht perfect in te schatten. Zo kan de Dialog Oven verschillende ingrediënten tegelijk garen en dat 70% sneller dan met conventionele methodes. Vlees behoudt zijn sappen en vis en groenten hun structuur. De revolutionaire manier van koken, verlegt de grenzen van je creativiteit. Lees hier alles over de Dialog Oven.

Kies je voor de traditionele oven van Generatie 7000, dan nog zorgen we ervoor dat je ovenschotel tot in de perfectie gegaard kan worden. De FoodView feature laat je je gerecht in real time in de gaten houden op je smartphone.

De oven die koelt

TasteControl is een van die andere innovatieve technologieën. Want verlies je dat ovengerecht alsnog even uit het oog, dan zorgt de TasteControl feature ervoor dat je gerecht niet onbedoeld verder blijft garen. Daarbij wordt de ovenruimte gekoeld zodra de timer afgelopen is.

Met de Profi-functie verhoog je dan weer de luchtvochtigheid in de ovenruimte. Dat geeft optimale bak- en braadresultaten voor heel wat gerechten. Denk aan heerlijk ruikend en luchtig brood of zacht sappig vlees met een perfect krokante korst aan de buitenkant.

Zoek de grenzen op met FullSurface en TwoInOne-inductie

De populariteit van inductiekookplaten ontgaat Miele niet. En terecht. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en ze warmen razendsnel op. Om echte magie in de keuken te krijgen, doet Miele er opnieuw dat innovatieve schepje bovenop met de Generatie 7000 Full Surface feature. Laat je inspiratie niet begrenzen en kook veiliger en flexibeler. De intelligente pan herkenning van FullFlex zorgt ervoor dat de plaat perfect weet waar de pan staat om de bodem van de pan zo precies mogelijk te kunnen verwarmen. Waar je je kookgerei ook neerzet, de focus ligt volledig in de pan.

De dampkap en de kookplaat. Die zijn onafscheidelijk in elke keuken. Daarom bracht Miele ze samen. De TwoInOne-inductiekookplaat is ideaal voor een strak design en de ECO-motor van de dampkap maakt hem ook nog eens nauwelijks hoorbaar. De kookplaat met dampkap kan volledig in het werkblad ingebouwd worden. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je de geluidloze, onopvallende dampkap zou vergeten. Hij gaat namelijk automatisch aan en via de Con@ctivity functie stelt hij zichzelf in op de juiste stand. Ben je klaar met koken? Dan schakelt de dampkap zichzelf automatisch terug uit.

In- en uitladen, that’s it

Ook voor de vaatwasser weet Miele te innoveren om je keuken net dat tikkeltje aangenamer te maken. In- en uitladen, that’s it. De rest laat je over aan de vaatwasser met het unieke PowerDisk systeem. Tijdens het programma meet een sensor de graad van vervuiling zelf op, waarop de PowerDisk automatisch bepaalt hoeveel vaatwasmiddel er vrij moet komen. De PowerDisk zorgt voor de zorgeloze werking van je vaatwas, maar ook het gebruikte vaatwasmiddel maakt het verschil. Daarvoor ontwikkelde Miele AutoDos, de zorgvuldig gekozen formule belooft zelfs bij lage temperaturen een zachte en krachtige reiniging. De AutoDos en PowerDisk vormen het ultieme duo om garant te staan voor een gelijkblijvende hoge kwaliteit.

Een zorgeloos verwenmoment

Miele keukens zijn er op elk moment van de dag. Ontwaak ’s ochtends met een heerlijke koffie en maak van jouw verwenmoment een zorgeloze ervaring. De vernieuwende features voor de Miele-koffiemachines laten enkel nog ruimte voor genot. AutoClean zorgt voor een moeiteloze reiniging, zelfs ontkalken doet je Miele-koffiemachine helemaal zelf. De CupSensor detecteert de hoogte van het kopje voor een perfect gezette tas. En voor de mensen die van variatie houden is er CoffeeSelect. Met drie bonenreservoirs zorgt deze feature ervoor dat je elke dag kan kiezen voor de smaak die jij wilt. Geen tijdverspilling meer met het verwisselen van de bonen in het apparaat, één enkele druk op de knop volstaat voor een heel nieuwe smaakervaring. Moeiteloos genieten, dat kan met Miele’s koffiemachines.