fbpx

Waarom kiezen voor een Miele koelkast?

Elke maaltijd start bij zijn ingrediënten. Verse producten waarvan de smaak volledig vrijkomt op je bord. Daarmee breng je je kookkunsten tot een hoger niveau. De innovaties in Mieles koeltoestellen vormen het begin voor kwaliteit op je bord.

Kwaliteit, in goede en slechte tijden

Samengesteld uit de beste materialen, vormt elke koelkast van Miele de perfecte toevoeging in je keuken. De nauwkeurige elektronica van Mieles koeltoestellen staat garant voor de hoogste kwaliteit, nu en voor de komende jaren. Daarom bieden we steeds een all-inclusive garantie van 10 jaar op de compressor. Zo loop je 10 jaar lang geen risico op verplaatsings-, herstellings- of vervangkosten bij een mogelijk defect.

Bewaar de smaak

Elk gerecht staat of valt met zijn ingrediënten. Geef elke bereiding de kans om te vertrekken vanuit de best bewaarde producten. Met PerfectFresh behoudt elk product zijn kwaliteit en versheid tot 3x langer. Van vlees tot fruit, elk levensmiddel wordt bewaard onder ideale omstandigheden binnen een temperatuurbereik van 0°C tot +3°C. Daarbovenop is er voor groenten en fruit het geoptimaliseerd klimaat van de MasterCool-lades met elk hun eigen vochtregeling. Laat de smaak en vitamines van je producten niet verloren gaan en breng elke bereiding tot een hoger niveau.

De details maken het verschil

Van de verlichting tot het sluiten van de deur, het gebruiksgemak van de koelkast zit in elk detail. Met de FlexiLight-glasplaatverlichting raakt niets nog verloren in een donkere hoek. Door de verlichting flexibel op ieder niveau te plaatsen, kan elk product in de koelkast belicht worden. FlexiLight verlicht zo de gehele binnenruimte zonder te verblinden.

Ook het sluiten van de deur brengt met de SoftClose feature een nieuw gemak met zich mee. Het sneuvelen van flessen bij het sluiten van de binnendeur is definitief verleden tijd. Met SoftClose sluit de deur zich zacht, geluidloos en automatisch bij een hoek van minder dan 30°.

Houd het koel

De belangrijkste innovaties van Miele vind je terug in de essentie van koelkasten, de temperatuurregeling. Of je nu kiest voor een koelkast of een koel-diepvriescombinatie, Miele verzekert altijd de juiste temperatuur voor het bewaren van je levensmiddelen.

Voor de koelkasten zorgt DynaCool voor een gelijkmatige temperatuur binnen de hele koelruimte. Zo heersen dezelfde omstandigheden op elk niveau.

Kies je voor een koel-diepvriescombinatie, dan zorgt DuplexCool voor de grens tussen de twee. De koelcircuits zijn afzonderlijk regelbaar voor een optimale koeling en ook de luchtuitwisseling blijft gescheiden. Zo blijft de temperatuur optimaal aangepast aan zijn omgeving en inhoud.

Less is more

Wanneer het over onderhoud gaat, is less wel degelijk more. Miele’s koelkasten zijn uitgerust met de beste materialen om je koelkast zo gemakkelijk mogelijk proper te houden. De ComfortClean-opbergvakken van de series K 10.000, K 20.000 en K 30.000 zijn perfect gewapend tegen de omstandigheden in de vaatwasser. Laat ze dus gerust mee draaien. Hun kras- en temperatuurbestendigheid geeft het vertrouwen om ze niet langer met de hand af te wassen.

Ook het regelmatig ontdooien van je koeltoestel is verleden tijd met het NoFrost-systeem. Door de circulatie van koele, droge lucht kan er zich geen ijs meer vormen in de binnenruimte. Zo word je niet gehinderd door ijsafzettingen bij het openen en sluiten van de diepvries en is ontdooien nooit meer nodig.

Laat je liefde voor koken volledig tot zijn recht komen. Begin met verse producten, bewaard op de juiste temperatuur in een gebruiksvriendelijke omgeving en eindig met magie op je bord.