fbpx

Wassen is wellicht niet je favoriete bezigheid. De ultieme oplossing om de vervelende klus zo snel mogelijk te klaren? Een W1 SpeedCare-wasmachine met PowerWash 2.0. Met een QuickPowerWash-programma krijg je immers een reinigingsprestatie op het hoogste niveau in minder dan een uur én een erg laag water-en energieverbruik. Van een win-win situatie gesproken!

Snel, schoon én zuinig wassen

Kleding en beddengoed wassen neemt flink wat tijd in beslag. Wil jij meer tijd voor leuke dingen? Dan biedt de PowerWash 2.0-technologie de ideale oplossing. Let wel, het is véél meer dan een verkort wasprogramma. Dankzij PowerWash 2.0 krijg je een speciale circulatie van het water in je trommel waardoor het water en je wasmiddel beter en sneller doordringen in de textielvezels. Zelfs bij een kleine belading. Op deze manier kan je snel, schoon én zuinig wassen.

Zuinig in verbruik

Dankzij z’n innovatieve wastechnologie gebruikt je Miele SpeedCare-wasmachine exact de juiste hoeveelheid water. Dat betekent dat je niet enkel op je water- maar ook op je elektriciteitsfactuur bespaart want je hebt minder opwarmenergie nodig. Een Miele W1 SpeedCare wasmachine met PowerWash 2.0 krijgt niet voor niets een A+++-energielabel. Zuinig wassen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Is de was dan wel proper?

Wanneer gebruik jij een kort programma? Als je maar weinig textiel in de trommel hebt? Of als de was niet erg vervuild is? Met het QuickPowerWash-programma kun je moeiteloos 5 kg normaal bevuilde kleding wassen in minder dan een uur tijd. Dat betekent een tijdsbesparing van minimum 40%. Over het wasresultaat mag je niet twijfelen. Je haalt je textiel na 49 minuten perfect schoon uit je Miele W1 SpeedCare wasmachine. Dit is efficiënt wassen zonder compromissen.

Ontdek hier onze toestellen met het QuickPowerWash programma!

Andere interessante functies

Om het je verder zo comfortabel mogelijk te maken, is een Miele W1 SpeedCare-wasmachine uitgerust met een extreem stille en slijtvaste ProfiEco-motor. Daarnaast is ook de speciale vlekkenoptie een grote troef. Je selecteert op het schermpje simpelweg welk type vlek – bijvoorbeeld gras of rode wijn – je weg wilt krijgen. De wasmachine past het wasprogramma automatisch aan. Hardnekkige vlekken? Dan is een Miele BoosterCap ideaal. In zo’n cap zit de juiste hoeveelheid wasmiddel voor één wasbeurt. In het CapDos-gamma zitten verder ook ook caps voor speciale wasjes zoals wol, zijde, sport, dons en outdoor.

Ontdek hier alle zuinigste wasmachines!

Ontdek ook onze tips voor wassen én drogen in onze blogpost “Wasweetjes met Stephanie van Miele