fbpx

Op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor een echte koffieliefhebber? Of is je eigen verlanglijstje nog leeg? Met de CM5 vrijstaande koffiezetautomaten van Miele zet je het perfecte kopje vers gemalen koffie.

Het ultieme cadeau? Een perfect kopje koffie!

Pikzwart? Of toch liever een cappuccino met perfecte melkkraag? Je ochtenden zijn véél plezanter als je jezelf trakteert op een heerlijk kopje aromatische koffie. Met de Miele CM5-reeks haal je een ontzettend gebruiksvriendelijk apparaat in huis. Eén toets op het scherm volstaat om jouw favoriete koffiespecialiteit te kiezen: van ristretto en espresso tot cappuccino en latte macchiato.

Individueel genietersprofiel

Een kopje koffie drinken is dankzij de CM5-reeks een heuse belevenis. Logisch, je stelt alles precies naar wens in. Jij bepaalt immers zelf de hoeveelheid koffie, water en melk, de maalgraad én de temperatuur. Natuurlijk moet je dat niet elke keer opnieuw ingeven. Het toestel slaat jouw 10 persoonlijke smaakvoorkeuren op.

Mag het wat meer zijn?

Heb je bezoek en weinig tijd om kop per kop te bereiden? Je maakt met de Miele CM 5300 en CM 5400 tot 6 kopjes koffie in één keer. Je houdt de drank warm in een stijlvolle koffiekan. Liever thee? Met één druk op de knop serveer je een grote kan heet water.

Gebruiksvriendelijk

Een hekel aan schoonmaken? Wij ook. Net daarom kiezen we voor een ComfortClean-systeem. Dat betekent dat de meeste onderdelen in de vaatwasser mogen. Zelfs het koffiebonenreservoir, de brouweenheid en het filtersysteem zijn makkelijk uit te nemen en te reinigen. En het melksysteem is voorzien van een automatische reinigingsfunctie. Na elke bereiding is er een intensieve spoeling, handig én uitermate hygiënisch.

Fraaie eyecatcher

En jij dacht dat Miele enkel inbouwkoffiezetapparaten maakte? Geef toe, de CM5-reeks is niet enkel innovatief maar ook een streling voor het oog. Het gestroomlijnde toestel oogt compact en elegant en is beschikbaar in vijf hippe kleuren: Graphite grey, Tayberry red, Obsidian black, Graphite grey PearlFinish en Rosé gold PearlFinish. Welke kleur past het best bij jouw keuken?

Meer weten over het perfecte koffiegenot? Klik snel door naar de CM 5300 of CM 5500Koop tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020 een vrijstaande Miele-koffieautomaat CM5, CM6 of CM7 en je krijgt bovendien gratis 3 kg Miele-koffie.