fbpx

Binnenkijker: klassevol koken met Artline

Minimalistisch, rechtlijnig en geheel greeploos: de ArtLine-toestellen van Miele zijn de eerste, volledig greeploze inbouwtoestellen. Door het strakke lijnenspel worden kook-, eet- en woonruimtes een harmonieus geheel.

ArtLine van Miele in obsidiaanzwart

Het strakke glas kenmerkt de fronten en laat perfect zien dat minder meer is. ArtLine van Miele in obsidiaanzwart geeft uw keuken een superieure uitstraling.

Combi-stoomoven

Perfectie, helemaal naar uw smaak : als ideale aanvulling op de oven en de kookplaat zorgt de Miele stoomoven voor de beste resultaten. Snelle verwarm- en bereidingstijden evenals een gelijkmatige stoomverdeling maken de bereiding van uw gerechten makkelijker dankzij de externe krachtige stoomopwekker (3,3 kW) en de speciale opstelling en indeling van de beide DualSteam-stoompijpjes.

Inductiekookplaat

De kookplaat is het ‘epicentrum’ van de keuken, het toestel dat mét stip het meest gebruikt wordt. Logisch dus dat je best kiest voor een kookplaat die snel in gebruik, zuinig en veilig is.

Bij een FullSurface-inductie kookplaat van Miele kan de gehele kookplaat benut worden. Net zo flexibel als de kookplaat is de bediening. De bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd direct bij de pan. Het bedieningsveld is alleen zichtbaar, wanneer je een pan plaatst. Verschuift de pan, dan gaan de getallen mee.

Omdat keuzes maken moeilijk is, helpen wij je graag op weg. Vind hier de perfecte kookplaat voor jouw keuken. 

Volledig geïntegreerde vaatwasser op hoogte

Geen tovenarij, wel helemaal Miele: Knock2open maakt van greeploos keukendesign een magische ervaring en levert bovendien de perfecte oplossing voor greeploos keukendesign. Na twee klopjes op het front van de volledig integreerbare Miele-vaatwasser gaat de deur met een geraffineerd openingsmechanisme helemaal vanzelf ongeveer 10 cm open. Een comfort, net als de vaatwasser iets hoger installeren, waar u elke dag enthousiast over zult zijn.

 

Culinaire lade

Keuzevrijheid naar behoefte: bij onze culinaire lade kunt u flexibel kiezen uit vier functies. Om ’s avonds te genieten van perfecte koffie kunt u uw kopjes eenvoudig voorverwarmen. ’s Avonds profiteert u bovendien van voorverwarmde borden. Zodat uw gerechten na de bereiding niet afkoelen, kunnen deze heel eenvoudig worden warmgehouden. De functie “slow cooking” is bovendien bijzonder geschikt voor zacht en mals bereid vlees.

Ben jij ook zo trots op jouw keuken met Miele toestellen? Laat het ons weten en misschien krijgt jouw prachtige keuken ook een plekje op onze blog!

Lees meer over