fbpx

De perfecte kookplaat voor elk moment

Je ochtend starten met de geur van een rijkelijk gevulde omelet. Hemels.Een bourgondisch avondje inzetten met een perfect gebakken steak. Zalig.En dan hebben we het nog niet gehad over het ultieme vieruurtje. Pannenkoeken.Al deze heerlijke momenten beginnen in de pan, beginnen bij Miele.

De absolute trendsetter genaamd inductie

Of je nu al jaren op een gasvuur vertrouwt of zweert bij keramisch, niemand kan ontkennen dat de inductiekookplaat in opmars is. En met reden. Ze is onderhoudsvriendelijk en bewaart de warmte daar waar nodig. Voor Miele vormt ze de perfecte basis om innovatieve hoogtepunten mee te bereiken.

De focus ligt volledig in de pan met FullSurface

Bij een inductiekookplaat ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Deze bodem wordt met FullSurface direct herkend en gevolgd. Waar je je pan ook neerzet, de inductiespoelen onder de plaat gaan op zoek naar het midden van de pan. Zodra dit verschuift, gaat FullSurface mee. Zo krijg je over de hele plaat bewegingsvrijheid. Om het beste resultaat te blijven garanderen is de FullSurface kookplaat ook uitgerust met positioneringshulp. Zodra je kookpotten te dicht bij elkaar staan of het verschil in vermogen van de twee pannen te groot is, gaat de positioneringshulp branden. Zo weet je dat je één van de potten moet verplaatsen voor een veilig gebruik.

Fullflex kookplaten uitgerust met positioneringshulp
two in once inductie kookplaat/taque de cuisson 2 en 1 De KMDA: TwoInOne-inductiekookplaat

Efficiëntie en design met TwoInOne-inductie

Zorgeloos genieten tijdens het koken. Dat mag je van Miele altijd verwachten. Met de TwoInOne-inductie kookplaat gaat Miele daar nog enkele stappen verder in. Ze onderscheidt zich door de dampkap en kookplaat samen te brengen tot één geheel dat volledig in het werkblad ingebouwd kan worden. Maar ook in gebruiksgemak gaat ze nog verder. Met de Con@ctivity functie springt de dampkap automatisch en geluidloos aan en stelt ze zichzelf in op de juiste stand. Ook het onderhoud is voorzien van uitzonderlijke luxe. De TwoInOne is uitgerust met een 10-lagige roestvrijstalen filter. Deze is volledig uitneembaar en mag gewoon mee in je afwasmachine.

De TwoInOne is uitgerust met een 10-lagige roestvrijstalen filter

De traditionele innovatie

Met Miele kies je altijd voor het allerbeste. Dus ook als je niet verkocht bent voor een inductiekookplaat moet je niet inboeten aan innovatie. Mieles keramische kookplaten blinken uit in bedieningsgemak met een programmering die je volledig naar je hand kan zetten. Ook je bereidingen merken het verschil. Met de ExtraSpeed functie is je gerecht tot 35% sneller klaar. Voor wie het te snel gaat, bewaart de warmhoud-functie de maaltijd op de perfecte temperatuur om te serveren. Schuif dus rustig aan tafel.

Taque de cuisson/kookplaat Met de ExtraSpeed functie is je gerecht tot 35% sneller klaar.

De vernieuwde klassieker

In Mieles gamma kan het klassieke gas-kookvlak niet ontbreken. Met Miele kan je genieten van de innovatievere versie van de klassieke kookplaat. De elektronica waarmee de gas-kookvlakken zijn uitgerust, biedt meer veiligheid en gemak. Zo kan je de vonkontsteking met één handomdraai bedienen en zorgen GasStop en ReStart ervoor dat er nooit gas kan ontsnappen. Net als bij de inductie- en keramische kookplaten is er bij de gas-kookplaten voor ieders smaak een design en indeling.

Voor elk heerlijk moment heeft Miele de juiste kookplaat klaar. Perfect aangepast aan je smaak en kookgewoonten. Inductie, keramisch of gas. Miele is ‘immer besser’.  

 

De vernieuwde klassieker: de Miele gaskookplaat.