
Konijn op wijze van de haes
Was het de kip met appelmoes van je moeder, de krabcocktail van je oma of de heerlijke taarten die je grootvader uit de oven toverde die jij zo lekker vond? Voor Seppe Nobels was het ‘konijn op de wijze van de haes’.
Ben jij slecht in keuzes maken? Of wil jij graag mama’s of opa’s gerecht combineren met jouw hedendaagse variant? Dat kan. Ook Seppe Nobels neemt het traditionele stukje vis, en geeft jou twee opties op één bord. Ontdek hieronder zijn “matrimonio” met Noorzee zeebaars!
Bereiding beurre blanc:
Leg de sneetjes gele biet op de andere kant van het bord en leg er het stukje gestoomde zeebaars op. Leg daar één laag van de gehalveerde ajuin over en vul de schelp van de ajuin met de luchtige beurre blanc. Werk of met zeste van limoen.
Schrijf je in en ontvang inspirerende verhalen, handige tips en straffe acties in je mailbox.
Ben jij op zoek naar meer inspiratie, recepten en nieuwtjes, schrijf je dan nu in.