
Canard au pamplemousse
Als eerste gast neemt chefkok Philippe Heylen een nostalgisch familierecept mee met een hedendaagse twist. De “canard à l’orange” maar dan met pompelmoes.
Probeer deze feestperiode eens iets anders met je stukje wild. Waarom niet deze twists op traditionele marinades met Seppe Nobels? Trek je stukje wild bovendien vacuüm en dan wordt het des te sneller een ware smaakbom. Klik op het recept hieronder en lees meteen verder!
Lekker als marinade voor: hazenrug of gegrilde knolgroenten
Ingrediënten
Bereiding
Lekker als marinade voor: vlees zoals ribbetjes van varken of everzwijn, hertenrug met een stuk been, wilde eend of winterse groenten als pompoen, aardpeer , spitskool of bloemkool
Ingrediënten
Bereiding
Lekker als marinade voor: wild
Ingrediënten
Bereiding
Tip van Seppe Nobels: Wil jij deze marinade zomerser maken? Vervang het rode bietensap door wortelsap en voeg wat gember toe voor extra pit!