4 personen
Mayonaise van radijsblad
Geroosterde broccoli
Afwerking
STAP 1: MAYONAISE VAN RADIJSBLAD
STAP 2: GEROOSTERDE BROCCOLI
Koken met stoom: 100°C | 4 min.
STAP 3: AFWERKING
DUURZAME SMAAKMAKER
Het loof van radijzen, van wortelen, bieten, venkel en heel wat andere groenten hoeft u niet weg te gooien. Gebruik ze in uw bereiding. U kunt er een mayonaise of olie mee op smaak brengen, het rauw gebruiken in een salade of zelfs stoven. Vaak geeft het een pure, lekkere eenvoudige smaak.
Heeft u veel bruikbare kruiden in uw tuin, deze zijn perfect voor een frisse mayonaise of olie te kunnen maken. Heeft u nog wat verse spinazie over? Het geeft alles een frisgroene kleur.
4 personen
Geïnfuseerde melk
Puree
Afwerking
STAP 1: GEINFUSEERDE MELK
STAP 2: PUREE
Koken met stoom: 100°C | 16 min.
STAP 3: AFWERKING
Serveer meteen.
DUURZAME SMAAKMAKER
Ik koop altijd ongepelde garnalen, niet alleen omdat ze lekkerder zijn, maar ook omdat de koppen en pantsers perfecte smaakmakers zijn. U zorgt er op die manier ook voor dat onze Noordzeegarnalen geen lange reis moeten afleggen naar het buitenland om gepeld te worden en vermindert op die manier hun ecologische voetafdruk.
4 personen
Gekonfijte tomaten
Mosselen Bloody Mary
STAP 1: GEKONFIJTE TOMAAT
Koken met stoom: 90°C | 1 min.
Hetelucht Plus: 90°C | 55 min.
STAP 2: MOSSELEN BLOODY MARY
DUURZAME SMAAKMAKER
Een tomaat is een prachtige vrucht die u helemaal kunt gebruiken. Alle delen van de plant zijn eetbaar. Gooi de pitten dus niet weg, maar verwerk ze in uw bereiding.
Selderijblad belandt jammer genoeg vaak in de vuilnisblad. Het is een erg lekkere smaakmaker die u perfect in salade of als garnituur kunt gebruiken.