Slimme Miele Tips: Fruit grillen | Inspired by Sarah
Dit gezonde tussendoortje van Miele culinary advisor Sarah De Belder is nét even anders dan een klassieke fruitsalade. En je tovert het in nauwelijks 10 minuten tijd op je bord.
4 personen
Kruidenolie
Gedroogde olijven
Rosbief
Afwerking
STAP 1: KRUIDENOLIE
STAP 2: GEDROOGDE OLIJVEN
STAP 3: ROSBIEF
STAP 4: AFWERKING
STAP 1: GEPOFTE AARDPEREN
STAP 2: AFWERKING
DUURZAME SMAAKMAKER
U hoeft de schil van heel wat groenten niet te verwijderen. Ze is voedzaam, erg lekker en wordt extra krokant bij het bakken.
4 personen
Gepekelde radijzen
Mayonaise van radijsblad
Afwerking
STAP 1: GEPEKELDE RADIJZEN
STAP 2: MAYONAISE VAN RADIJSBLAD
STAP 3: AFWERKING
Heb je nog over van de mayonaise? Bekijk hier nog een gerecht van Seppe Nobels met de mayonaise van radijsblad.
DUURZAME SMAAKMAKER
Door groenten te pekelen kunt u ze lang bewaren. Gebruik altijd brandschone glazen bokalen die u goed gesteriliseerd hebt. Als u ze op een koele, donkere plek zet, kunt u ze een jaar bijhouden.