Reegebraad met vruchten en ‘Hasselback’ ovenaardappel
Een wildgerecht dat niet kan mislukken, dankzij jouw Miele combi-stoomoven. Met dit hoofdgerecht blaas je je gasten van hun sokken!
Deze feestdagen draait alles om samen genieten van heerlijk eten en onvergetelijke momenten. Stel u een tafel vol warmte en smaak voor: geroosterde butternut als verrassend hapje, een romige pastinaaksoep om mee te beginnen, een sappige côte à l’os met knapperige kroketten als hoofdgerecht en als zoete afsluiter luchtige drijvende eilandjes. Met dit menu steelt u de show en laat u iedereen watertanden van het eerste hapje tot de laatste lepel.
Kooktijd: 65 min. – Totale tijd: 90 min.
Flatbread
Dip
Afwerking
Flatbread
Dip
Afwerking flatbread
Afwerking dip
Kooktijd: 30 min. – Totale tijd: 45 min.
Soep
Afwerking
Benodigdheden
Soep
Afwerking
Kooktijd: 35 min. – Totale tijd: 50 min.
Groenten
Côte à l’os
Afwerking
Afwerking
Kooktijd: 25 min. – Totale tijd: 105 min.
Kroketten
Puree
As van prei
Afwerking
Kooktijd: 33 à 45 min. – Totale tijd: 150 min.
Crème anglaise
Meringue
Afwerking
Crème anglaise
Onze eilandjes
Perziken en karamel
Dresseer
Doe de crème anglaise in diepe bordjes. Leg hier voorzichtig 1 of 2 quenelles
meringue in. Plaats er de gegrilde perzik rond. Sprenkel de karamel over het
dessert en werk af met zeste van de limoen.