fbpx

Simpele granola met pecannoten en kaneel

Voor het ontbijt, brunch of als knapperige snack tussendoor: deze granola is lekker op élk moment van de dag. Dit recept is niet alleen makkelijk om te maken, het is ook een échte energiebom. Zo kan je er weer tegenaan!

Dit heb je nodig

  • 100 g havermoutvlokken
  • 25 g hennepzaad of lijnzaad
  • 50 g pecannoten
  • 50 g pompoenpitten
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1 el kokosolie
  • 4 el agavesiroop
  • 25 g kokoschips
  • 25 g gele rozijnen
  • Optie: rauwe cacaonibs

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 160°C Hetelucht Plus.
  • Meng alle ingrediënten (behalve de rozijnen en cacaonibs) goed door elkaar.
  • Verdeel gelijkmatig over de bakplaat.​
    Bakpapier is niet nodig op onze PerfectClean-bakplaten.
  • Rooster 15 à 20 min.​
  • Laat vervolgens afkoelen.
  • Meng de rozijnen en cacaonibs door de granola.

Lees meer over


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken