
Slimme Miele Tips: Fruit grillen | Inspired by Sarah
Dit gezonde tussendoortje van Miele culinary advisor Sarah De Belder is nét even anders dan een klassieke fruitsalade. En je tovert het in nauwelijks 10 minuten tijd op je bord.
Na de lente is de zomer terug in het land. Tijd om massaal onze bbq uit te halen! Heb je geen zin om te veel na te denken en vooral te genieten tijdens het barbecueën? Zorg dan voor een goede voorbereiding. En daarvoor is de Miele stoomoven jouw ideale partner in crime. Ontdek hier een eenvoudig barbecue recept voor het maken van overheerlijke ribbetjes met spicy mangochutney.
Bereidingswijze:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Plaats de ribbetjes, aardappelen en maiskolven op de barbecue tot ze mooi “barbecuebruin” zien.
Serveer met de chutney.
Ontdek ook onze blogpost waarin we enkele handige tips & tricks op een rijtje zetten om jouw barbecue nog meer elan te geven.