
In dialoog met je oven
Nooit overgaar en toch tot 70% sneller klaar. Herdefinieer perfectie met de Dialog Oven van Miele, ontdek de recepten van Roger van Damme en Thomas Locus.
Ben jij een visfanaat? Dan zal dit recept voor gestoomde kreeft jou zeker en vast aanstaan. Aarzel niet om het uit te testen!
Tijd voor mij: 10 minuten
Steamer: 4 minuten ~ 120°C
Stoomoven: 10 minuten ~ 100°C
Stoomovenpan: gaatjespan 4 cm ~ 1,5 l
Koken onder stoom is ideaal voor het bereiden van kreeft. Deze methode wordt trouwens zeer vaak gebruikt door vis specialisten.
Indien de stoomovenpan van 4 cm te klein is kan je andere maten gebruiken,
bijvoorbeeld die van 6 of 10 cm.
Laat het jou smaken!
Wil je naast dit lekkere hoofdgerecht ook nog een dessert klaarmaken?
Neem dan hier een kijkje naar onze recepten!
Schrijf je in en ontvang inspirerende verhalen, handige tips en straffe acties in je mailbox.