Aperitiefstengels met tijm en zout
Aperitiefstengels zijn niet alleen lekker, maar ook geweldig decoratief. Ook geserveerd met een sneetje parmaham of zalm errond springen ze meteen in het oog.
Aperitiefstengels zijn niet alleen lekker, maar ook geweldig decoratief. Ook geserveerd met een sneetje parmaham of zalm errond springen ze meteen in het oog.
Een gestoomde of een gebakken kaastaart? De meningen over welke versie het beste is, zijn verdeeld. Eén ding is zeker: Het is het perfecte dessert voor een zonnige dag.
Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ga jij een berg beklimmen of deelnemen aan een loopevenement? Miele en Stephanie Scheirlynck stellen je alvast drie recepten voor om het jaar sportief te starten!
Je pompoen kerven of koekjes bakken, wat zijn jouw Halloween plannen? Wij geven je alvast een voorsmaakje van pure herfstsfeer in de keuken.
Heb je ’s avonds tijdsgebrek en weinig inspiratie, dan weet Miele raad. Met maar 5 ingrediënten kan je al heel wat lekkers op tafel toveren. Hieronder drie recepten om uit te proberen.
Met Miele’s culinaire lade heb je frisse tomatensoep gegaard op lage temperatuur. Weinig ingrediënten, wat tijd en heel veel smaak.
Maak je eigen confituur. Het perfecte geschenk voor de juf of meester. Of gewoon lekker voor aan de ontbijttafel. Ontdek drie van Miele’s heerlijke recepten voor zelfgemaakte confituur!
Geen idee waarmee je Pasen extra leuk kan maken? Zoek niet verder, Miele helpt je met een aantal overheerlijke recepten voor een uitstekende brunch!
Met het programma “gebak/uitsteekkoekjes” was het nog nooit zo makkelijk zandkoekjes te maken, de ideale lichte snack die je samen met de kleintjes kan bakken.
Nog op zoek naar een feestelijk soepje? Probeer dan eens deze fluweelzachte winterse knolseldersoep afgewerkt met een hartig stukje makreel.
Nog op zoek naar een speciaal kerstmenu? Probeer dan eens ons feestelijk recept voor hertenkalf met risotto, peperkoek en granaatappel uit.
Ben je iemand die heerlijke zoete taartjes of hartige gebakjes met plezier opeet, maar zelf niet zo’n bakkoningin is? Deze twee bakrecepten zijn makkelijk om te maken, perfect haalbaar voor beginnende bakkers en ze smaken verrukkelijk… 1-2-3, aan de slag!
Het is weer de tijd voor heerlijke barbecues. Gezellig, smaakvol en stressloos genieten? Miele stelt jou de perfecte oplossing voor.
Lente, dat betekent dat we kunnen genieten van Belgisch seizoensproduct: asperges! Gebruik je Miele stoomoven om er heerlijke gerechten mee te maken. Wij geven je twee suggesties
Dat je de stoomoven kunt gebruiken voor lekker gezond te eten, dat wist je al. Maar je kan er ook guilty pleasures, zoals deze crème brûlée mee klaarmaken! Lees snel het recept!
Heeft de paashaas te veel chocolade paaseieren achtergelaten? Het overschot kan je verwerken in simpele chocoladegerechtjes met de oven of stoomoven!
Met deze 3 verrassende en frisse tapasgerechtjes uit de Miele stoomoven breng jij het lentegevoel ook op tafel!
Niets gezelliger dan vrienden of familie uitnodigen op een koude winterse avond aan een tafel vol hapjes om van te smullen. Maak ze klaar in de Miele stoomoven, dan zijn ze niet alleen gezond en lekker, maar ook super makkelijk te bereiden.
Sandra Bekkari – auteur van de succesvolle ‘Nooit meer diëten’-kookboeken – legt uit hoe je een gezonde levensstijl aanleert en toch blijft genieten.
Deze klassieker is in een mum van tijd klaar met de Miele stoomoven. Ontdek hier het recept voor een perfecte chocolademoelleux!
Sint-jakobsvruchten gestoomd in de schelp: een heerlijk voorgerecht dat nog eens mooi presenteert. Ontdek het recept van sterrenchef Yves Mattagne!
De met twee sterren bekroonde Yves Mattagne stelt je een heerlijk hapje voor waarvan je gasten zullen smullen!
Deze pavlova van Anniek is haast te mooi om op te eten. En geen stress: het meeste werk doe je al een dag op voorhand!
Een wildgerecht dat niet kan mislukken, dankzij jouw Miele combi-stoomoven. Met dit hoofdgerecht blaas je je gasten van hun sokken!
De soep van Anniek presenteert niet enkel mooi, maar is nog overheerlijk ook. Heerlijk krokant met de chipjes van Gandaham!
Een caloriebom van formaat, maar overheerlijk. Ontdek snel hoe je de Oreotaart van Baked Louie’s maakt!
Een lekkere appeltaart maken die er nog eens mooi uitziet? Daar heeft Miele culinary advisor Sarah een eenvoudig trucje voor. Geen gedoe met talloze schijfjes appel netjes naast elkaar te leggen.
Wist je dat je met de Miele stoomoven ook heerlijke desserts op tafel kan toveren? Ontdek hoe je met slechts enkele ingrediënten heerlijke rijstpap maakt.
Blogger Baked Louie stelt je graag zijn variant voor op de wereldberoemde pavlova: pavlova met rood fruit en Nutella. Heel eenvoudig te maken en gewoon mooi om te zien!
Deze Nutellarolls ruiken zo heerlijk wanneer ze vers uit de oven komen. Het leuke is: het is zo gemakkelijk te maken, met slechts 2 ingrediënten!
Het is bijna tijd om te griezelen en te huiveren… Maak voor halloween deze zoete zondes: spinnenkoek en spookcakejes… Akelig lekker!
Het is bijna tijd om te griezelen en te huiveren… Maak voor halloween deze zoete zondes: spinnenkoek en spookcakejes… Akelig lekker!
Tijdens je pauze genieten van een smakelijk soepje? Vergeet die poedertjes uit pakjes. Sarah toont je hoe je in een handomdraai verse minuutsoep maakt van erwtjes, ajuin en munt.
Wil je wat meer op je lijn letten, maar kan je niet afblijven van zoetigheden? Dankzij Baked Louie’s suikervrije brioche-appelcake kan je zondigen met minder suikers!
Zin in een lekker stukje vis? Verwen je gezin vanavond met kabeljauwhaasje uit de oven, gemarineerd in zoete miso-saus en geserveerd met een verrukkelijke groentenwok.
Mosselen kan je op allerlei manieren bereiden. Miele verkiest de gezonde aanpak: gestoomde mosselen met verse groenten.
Kip met appelmoes een traditionele maaltijd in onze keuken die je snel op tafel kan zetten. Maar je hoeft hiervoor geen appelmoes uit de winkel te kopen.
Met een simpel brood als hoofdingrediënt tover je in een mum van tijd een verrukkelijk aperitiefhapje op tafel.
Verras je gasten met een typisch Mexicaans gerecht dat je gewoon uit het vuistje kan eten. Bereid overheerlijke Taco Cups dankzij Miele, Smakelijk!
Wil je niet te veel nadenken en vooral genieten tijdens het barbecueën? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Miele zet enkele handige tips & tricks op een rijtje om jouw barbecue nog meer elan te geven.
Wales heeft wel meer te bieden dan enkel Gareth Bale. Miele stelt voor: Glamorgan sausages. Perfecte fingerfood voor tijdens de match Wales-België. Veggie en verrassend lekker!
België en Hongarije treffen elkaar in de achtste finales. Het ideale moment om een Hongaars hapje op tafel te toveren!
Het EK is volop aan de gang en daar worden zelfs Miele-keukenprinsessen Anniek en Sarah strijdlustig van. Met dit lekkere gerechtje tover je de wedstrijd België – Ierland op je bord. Smakelijk!
Fingerfood. Het zijn simpele gerechtjes die je gewoon met je handen mag – of zelfs moet – eten. Zweedse gehaktballetjes – beter gekend als köttbullar – is zo een snack die bij iedereen enorm in de smaak valt.
Was je nog op zoek naar de ideale snack om te delen met je vrienden op een zwoele zomeravond? Je zoektocht stopt hier: met de ingrediënten van een Italiaanse klassieker tovert Anniek Chiau een verrassend zomers aperitief op tafel.
Soms heb je niet veel nodig om helemaal in zomerstemming te komen. Een fris drankje en wat gedroogd vlees als tapashapje erbij, that’ll do!
Maak kennis met chef-kok Yves Mattagne. Zijn restaurant Sea Grill behoort tot de top van België en zijn gerechten zijn vaak echte kunstwerken. Voor Miele focust hij zich op het stoomkoken. Met deze techniek wordt de smaak van etenswaren namelijk beter bewaard. En wat schaft de pot vandaag?
Dulce de leche is een populaire Latijns-Amerikaanse lekkernij. Met de stoomoven maak je deze zoete karamelpasta supergemakkelijk zelf.
De winnaar van de Miele VitaSteam voor de maand mei is bekend! Sylvia Persoons stuurde ons een origineel gerecht met een Japans ingrediënt in de hoofdrol.
Verjaardagsfeestje in het vooruitzicht? Verras de jarige en je gasten dan eens met een zelfgemaakte, zelf versierde taart.
Zomerse temperaturen vragen om zuiderse hapjes. En zelfs als de zon niet van de partij is, kom je meteen in zomerstemming met de smakelijke taart met pesto als aperitief.
Foodblogger Louie van Baked Louie’s geeft klassieke Engelse scones een eigen twist met een heerlijke vulling van abrikozen- en gemberroom. Zeker proberen!
Keukenprins Milan La Roche won een VitaSteam oven met dit heerlijke gerecht op basis van konijn.
Deze snelle lasagne is ideaal als je ‘s avonds veel honger en weinig tijd hebt. Miele culinary advisor Anniek Chiau maakt haar eigen versie van de Italiaanse klassieker.
Een gezonde lentelunch die in een handomdraai klaar is? Check! Deze verrassende combinatie van avocado en ei moet je proberen.
Havermout is de ideale basis voor een goede start van de dag, of een gezond tussendoortje. Met deze gezonde havermouthap kan je er zo weer tegenaan.
Het aspergeseizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg voor Miele culinary advisor Anniek Chiau om deze heerlijke klassieker nog eens in de schijnwerper te zetten. Ze toont je hoe je makkelijk asperges bereidt in de stoomoven.
Sven Ornelis omschrijft zichzelf graag als een ‘would-be chef’. Het idee voor dit recept ontstond in de luchthaven van Helsinki, na een lange reis door het Verre Oosten.
Elke maand maak je dankzij Inspired by Miele kans op een VitaSteam, de vrijstaande stoomoven van Miele. De eerste winnares is Erna Aertssen. Zij bezorgde ons haar eigen recept van kabeljauwhaasje met een Indische toets.
Dit gezonde tussendoortje van Miele culinary advisor Sarah De Belder is nét even anders dan een klassieke fruitsalade. En je tovert het in nauwelijks 10 minuten tijd op je bord.