fbpx

Deze snelle lasagne is ideaal als je ‘s avonds veel honger en weinig tijd hebt. Miele culinary advisor Anniek Chiau maakt haar eigen versie van de Italiaanse klassieker, zonder vlees, maar met gestoomde paprika en een mengsel van tofu en ricotta. En met het Miele ovenprogramma “Circulatiegrill” tover je dit vegetarische gerecht helemaal supersnel op tafel!

Snelle Lasagne | Inspired by Anniek Chiau

INGREDIËNTEN VOOR DEZE SNELLE LASAGNE

  • Gestoomde paprika in reepjes (3 minuten stomen op 100°)
  • Kant-en-klare groentensaus
  • Tofu gemengd met ricotta
  • Mozzarella (in plakjes gesneden)
  • Lasagnevellen

ZO MAAK JE DE SNELLE LASAGNE KLAAR

  • Schik de lasagnevellen in een ovenschaal
  • Verdeel er een laag groentensaus over
  • Dek af met een volgende laag lasagnevellen
  • Bestrijk met de mengeling van tofu en ricotta
  • Voeg een volgende laag lasagnevellen toe
  • Verdeel er de paprikareepjes over
  • Schik de plakjes mozzarella bovenop de laag paprika
  • Zet de schotel 30 minuten op 190°C in de oven, op het programma “Circulatiegrill”

Lees meer over