
Snel en smakelijk koken voor jezelf!
Ben jij één van die singles die ervan overtuigd is dat koken voor jezelf niet leuk, niet eenvoudig en niet smakelijk is? Think again!
Stap 1: Hetelucht plus, 180°c, 30% vocht gedurende 3 minuten
Stap 2: Hetelucht plus 180°C, 5% vocht gedurende 9 minuten
Stap 3: Hetelucht plus 180°C, 30% vocht gedurende 3 minuten
Tip! Dit gerecht is ook lekker in een slaatje als voorgerecht.
Of
Kies bij elke groenten voor ‘gaar’.
Volg de instructies van de oven en plaats de ingrediënten één voor één in de oven.
Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur én de wildsoort, bepaal je aan de hand van dit overzicht makkelijk de ideale kerntemperatuur.
Serveer eventueel met een bolletje vanille-ijs.
Schrijf je in en ontvang inspirerende verhalen, handige tips en straffe acties in je mailbox.