Wist je dat je met de Miele stoomoven ook heerlijke desserts op tafel kan toveren? Ontdek hoe je met slechts enkele ingrediënten heerlijke rijstpap maakt. De stoomoven doet het werk voor jou!

Herfstrecept: rijstpap

Ingrediënten

  • 200 g dessertrijst
  • 100 g suiker
  • 1 liter melk
  • Snuifje saffraan

Werkwijze

  1. Doe alles in een diepe porseleinen stoomovenpan en stoom 35 minuten op 100 graden.
  2. Haal de pan eruit en roer om.
  3. Zet de stoomovenpan terug in de stoomoven en stoom 30 minuten op 100 graden.
  4. Laat afkoelen en roer regelmatig om.
  5. Opeten met een gouden lepel!

Lees meer over


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier
Opt in GOT

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken