fbpx

Voorspelling voor deze winter: stomen

De zomer? Vakantiemaand. De winter? Sfeermaand.

Want hoe minder aantrekkelijk het is om buiten te zijn, hoe langer we doorbrengen in huis. En in het bijzonder: de keuken. Om langer te koken, om meer te experimenteren. Miele heeft alles in huis om jouw eigen thuis helemaal klaar te stomen voor het gezelligste seizoen van het jaar. Met als chef d’oeuvre: onze Miele DGC 7865 stoomoven.

Oude kooktechniek, nieuwe technologie.

Koken met stoom is niets nieuws. Na roosteren boven een vuurtje, is stomen zelfs de alleroudste kooktechniek ter wereld. Ontstaan in Azië, ondertussen toegepast in de hele wereld. Tot in jouw keuken. Doorheen de jaren zijn stoomovens steeds geavanceerder geworden, en hebben ze een perfecte vorm gevonden met de Miele DGC 7865. Een XXL Combi-stoomoven die een aloude kooktechniek perfectioneert met nieuwe Miele technologie.

Meer smaak, minder vet.

Stoom is een hoofdingrediënt bij het maken van een gerecht vol smaak en textuur, en minder vet. De DualSteam technologie van de DGC 7865 zorgt ervoor dat alle smaken en voedingsstoffen worden behouden en zorgt ook voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. Ofwel: elk gerecht smaakt zoals het hoort. Van paling in het groen, over risotto tot een Italiaanse ovenschotel.

Gest(r)oomlijnd voor elke keuken.

Een goede stoomoven geeft je zin in koken, welk gerecht je ook maakt. De optimale gebruiksvriendelijkheid van de Miele ovens geeft je zin om te experimenteren, te proberen en te proeven. Toepassingen als M Touch (een fulltouch display) en MotionReact (de oven reageert wanneer je het toestel nadert) zorgen ervoor dat jij je met je hoofd het bij kwalitatief koken kan houden. Het gestroomlijnd design van alle Miele ovens ziet er bovendien even goed uit als de gerechten die je eruit haalt.

Mix & Match

Een beetje assistentie in de keuken, kan nooit kwaad. De Mix & Match technologie bereidt twee gerechten tegelijkertijd, in dezelfde oven. Ofwel: je stoomoven houdt voor jou in de gaten wanneer welk gerecht gaar én klaar is. Geen idee wat te maken? Onze receptenpagina stoomt je klaar voor een oktober vol heerlijk uitgebreide lunchen en diners. Smakelijk.

Lees meer over