fbpx

Sticky bread, de ideale snack om te delen

Vrienden of familie op bezoek? Dat vraagt om een lekkere snack. Met een simpel brood als hoofdingrediënt tover je in een mum van tijd een verrukkelijk aperitiefhapje op tafel. Hoe speel je dat klaar?

Benodigdheden voor Sticky Bread

  • 1 ongesneden brood
  • 200 g kaas naar keuze
  • 150 g champignons
  • 3 teentjes look
  • verse tijm

Bereiding

  • Snij de champignons in schijfjes en bak ze goudbruin.
  • Snij de look in dunne plakjes.
  • Maak verticale en horizontale insneden in het brood zodat je een patroon van vierkantjes krijgt. Opgepast: snij niet door de bodem!
  • Trek het brood langs de insneden wat open.
  • Vul de openingen met de kaas, de gebakken champignons en dunne schijfjes look.
  • Werk af met tijm.
  • Plaats het brood 15 minuten onder de circulatiegrill in de oven, en dat op zo’n 215°C.
  • En klaar is je overheerlijk zomers aperitief.

Tip: Erg lekker en verfrissend met een glaasje witte wijn erbij.

Laat het jou smaken!

Ontdek hier ook onze andere recepten!

Lees meer over