fbpx

Laat de kant-en-klare ovenhapjes maar in de winkelrekken liggen. Jij maakt ze lekker zelf, want Annieks warme krokantjes met heerlijke brie en veenbessencompote heb jij in een mum van tijd klaargemaakt!

Crispy kersthapjes met brie en cranberry

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 losgeklopt ei
  • 100 g Brie
  • 3 el cranberrycompote
  • Verse tijm ter decoratie

Bereiding

Verwarm de oven, kies voor Intensief Bakken 180 graden.

Rol het bladerdeeg uit en bestrijk het met het eigeel.

Snij het bladerdeeg in ongeveer 40 kleine rechthoekjes en maak 20 duo’s van 2 lapjes bladerdeeg over elkaar.

Leg ze op een ovenschaal en bak 15 minuten tot ze mooi goudgeel zijn.

Snij de brie in kleine stukjes en verdeel ze op de bladerdeegkoekjes en plaats ze voor 5 minuten terug in oven zodat ze mooi smelten.

Verdeel de koekjes op een serveerschaal en werk af met cranberrysaus en verse tijm.