Zandkoekjes bakken met de kids
Met het programma “gebak/uitsteekkoekjes” was het nog nooit zo makkelijk zandkoekjes te maken, de ideale lichte snack die je samen met de kleintjes kan bakken.
Ben je zelf ook een echte bakfanaat? Kom de Miele toestellen ontdekken in levende lijven in onze bakworkshop! Ook dit jaar staan onze Miele toestellen de bakfanaten van de Bake Off Vlaanderen namelijk bij in het heetste van de (bak)strijd. Heb jij onze toestellen gespot en ben je benieuwd wat ze voor jouw bakdromen kunnen doen? Schrijf je in voor een bakworkshop!
Het is eens wat anders dan een klassieke pizza, deze zuiderse uienpizza of pissaladière. Makkelijk, lekker, verrassend en snel om te maken. Het basisdeeg kun je bovendien ook gebruiken voor klassieke pizza’s of focaccia.
Bakken doe je deze uienpizza op het Miele ovenprogramma ‘Intensief bakken’. Hier combineert de oven onderwarmte met hetelucht, met als resultaat een erg krokante bodem. Wist je dat dit ovenprogramma ook perfect voor quiches en fruittaarten kan?
Probeer snel dit authentieke recept uit, van één van de beste pizzabakkers van ons land.
Een taart van biscuit, het wordt zelden nog thuis gemaakt, Maar zeg nu zelf, zo’n mooi versierde biscuit, dat is niet alleen erg lekker, het is ook mooi om te zien! Extra handig: je bakt de biscuit makkelijk op voorhand, en afwerken doe je later.
Een biscuit klop je heel luchtig en bak je daarna kort en krachtig in de oven. Voor een biscuit gebruik je daarom de oventoepassing ‘Boven- en Onderwarmte’. De oven gebruikt deze twee types van warmte, waardoor het deeg extra goed rijst bij het bakken.