Sint-jakobsvruchten inspired by Yves Mattagne
Sint-jakobsvruchten gestoomd in de schelp: een heerlijk voorgerecht dat nog eens mooi presenteert. Ontdek het recept van sterrenchef Yves Mattagne!
Even geen ideeën meer om jouw gezin mee te verrassen op zondag ? Wij helpen je met enkele leuke brunch recepten! Naast de standaard niet-te-missen zaken zoals vers fruitsap, ontbijtkoeken en beleg, koos Miele enkele lekkere recepten uit om met jullie te delen. Het ideale cadeau voor een gezellig dagje; een zorgeloze brunch op zondag.
Recept
Geen paniek! Het deeg van deze overheerlijke broodjes is door het gebruik van plattekaas eerder een beslag te noemen. Minder stevig om broodjes te vormen, maar daarna o zo heerlijk. Probeer zeker de mogelijke varianten met rozijnen, veenbessen,…
Bereiding: 20 minuten
Wat heb je nodig
Recept
Maak je eigen confituur met je Miele stoomoven en geef je paasbrunch die extra speciale toets! Ontdek drie van Miele’s heerlijke recepten voor zelfgemaakte confituur hier.
Hopelijk kan je hiermee aan de slag om een geweldige brunch te organiseren! Al deze recepten vind je ook terug in ons exclusief kookboek “Op en Top Genieten”, te koop in onze webshop.