fbpx

Koken voor jezelf

Ben jij één van die singles die ervan overtuigd is dat koken voor jezelf niet leuk, niet eenvoudig en niet smakelijk is? Think again! Met Miele’s nieuwste Generation 7000 combi-stoomoven kan je jezelf keer op keer verrassen met recepten die super snel klaar zijn. Bovendien zijn ze gezond en zo lekker dat je stiekem blij zal zijn dat je niet hoeft te delen.

Handige hulp

De juiste ingrediënten, een schotel die geschikt is om in de oven te plaatsen en een half uurtje tijd. Meer heb je niet nodig om, met behulp van de Miele Generation 7000 combi-stoomoven, een geweldig gerecht op tafel te toveren. Wie het zich helemaal gemakkelijk wil maken, kan in één handomdraai zelfs meerdere gerechten tegelijk bereiden. Daar zorgt het slim geautomatiseerde Mix & Match, Gentle Cooking programma voor.

© Pablo Merchan Montes

Makkelijk mixen en matchen

Na een lange werkdag, in amper een half uurtje een heerlijk gerecht bereiden en er meteen voor zorgen dat ook morgen en overmorgen een geweldige maaltijd op je wacht? Geen probleem met Mix & Match. Dit geautomatiseerde programma is als een personal assistant die het grootste deel van het werk doet. Wat jij moet doen is kinderspel: je kiest je hoofdingrediënt en zoekt via het menu van de oven je extra ingrediënten, de keuze is eindeloos. Je kan namelijk talrijke ingrediënten combineren, in het bijgeleverde handboek of onze app kan je kijken welke er volgens ons het makkelijkste te combineren zijn. Daarna kan je de gewenste bereiding aangeven.

IMG_3176 © Miele, 2019

Overtuig jezelf

Met een Miele Generation 7000 combi-stoomoven kan je de twee onderstaande gerechten in één handomdraai bereiden.

Zalm met groentjes en rijst en varkensgebraad met aardappellen en winterse groenten.

Zo ga je te werk

Leg de ingrediënten per recept samen op schotels geschikt voor de oven en plaats in je Generation 7000 oven. Gebruik het Mix & Match programma, GENTLE COOKING om dit klaar te maken. Eenvoudiger kan niet!

Lees meer over