Dat Thomas zelf ook niet stil kan zitten is wel duidelijk. Naast “Brasserie Julie” (Brasserie van het jaar 2019 door Gault&Millau) dat vroeger “Bistro Margaux” was, heeft Thomas inmiddels ook Bed en Breakfast “Louis1924”. Bij Brasserie Julie kun je genieten van een à la carte-ervaring bij een Michelinchef, een zeldzaamheid als je het ons vraagt. Zelden krijg je nog een à la carte-menu voorgeschoteld bij een sterrenchef. Bij B&B “Louis1924” kun je dan weer terecht voor een totaalpakket, van een overnachting tot gastronomisch eten.
En ook voor de toekomst heeft Thomas nog iets moois in de keukenschuif liggen. Zo kocht hij pas de pastorij in Dilbeek. Wat daar het recept zal worden is nog niet volledig bekend maar dat Thomas er zin in heeft is wel duidelijk. Hij ziet een soort foodsharing-concept voor zich met allerlei kleine gerechtjes die je met de hele tafel deelt. Wij kunnen alvast niet wachten en krijgen er spontaan een hongertje van.
Dan beginnen Thomas’ ogen te glanzen, hij vertelt ons over zijn nieuwe grote project genaamd “Dreams” waarin hij al zijn huidige projecten wil bundelen. Dreams staat voor Drinks, Rooms, Events, Amazing food en Sharing. De Drinks kun je vinden bij “Vincoeur”, zijn wijnhandel. Voor Rooms en Events kun je terecht bij “Louis1924”. Zin in Amazing food, dan moet je bij “Brasserie Julie” zijn en voor Sharing kun je vanaf 2020 terecht bij de pastorij.
Kortom het lijkt erop alsof al Thomas zijn dromen uitkomen. Naast zijn drukke Dreams agenda heeft Thomas toch nog een heerlijk recept weten te schrijven speciaal voor ons. De zomer kan wat ons betreft starten, wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. Wat is jouw ultieme zomergerecht? Laat het ons weten op Facebook en Instagram via #mielebelgium.