
Madeleines met sinaasappel
Geef je madeleines een herfstsfeertje met wat sinaasappel zeste en cointreau. Ze passen ook perfect bij een heerlijk tasje thee, het ideale vieruurtje.
Deze zomer gaan we voor zoetigheid! Laat je inspireren door onze nieuwe reeks recepten op Instagram.
Bereiding
Een meringue is tricky om goed te krijgen, maar het was nog nooit zo makkelijk met je culinaire lade! Op lage temperatuur langzaam laten opwarmen is dé truc. Probeer jij het uit?
Bereiding
Heb je graag een zachte, marshmallowy structuur aan de binnenkant van je meringue? Verwarm dan de culinaire lade op de culinaire stand 4 en plaats de meringues gedurende 4 uur in de lade.
High (iced) tea deze zomer? Daar hoort een Victoria Sponge cake’je bij. Een perfect mini-dessert voor jouw tuinfeest.
Wat heb je nodig?
Bereiding
Schrijf je in en ontvang inspirerende verhalen, handige tips en straffe acties in je mailbox.