Pure verwennerij met een chocolade trifle
Als het niet met Kerst kan, wanneer dan wel? Met deze heerlijke chocolade trifle sluit je je kerstdiner af met pure chocolade-verwennerij.
Kerstmis is net om de hoek, en wij krijgen bij Miele al zin om het kerstmenu uit te kiezen. Whttps://inspiredby.miele.be/nl/cooking-food/de-perfecte-vlees-schotel-bij-jouw-kerstdiner/ij verzamelden de drie populairste vleesgerechten en geven jou tips om je favoriete stukje vlees zo perfect mogelijk te serveren!
Miele heeft alles in huis om jouw eigen thuis helemaal klaar te stomen voor het gezelligste seizoen van het jaar.
Met deze mini groentetorentjes heb je in één hap een ware smaakbom in je mond. Met de Miele combi-stoomoven zijn ze bovendien in een handomdraai klaar.
Een ovenschotel boordevol vitaminen. Stoom je groenten in deze heerlijke pastataart en dan heb je des te meer smaak én vitaminen op je bord. Probeer jij hem uit? Smakelijk !
Heb jij nog enkele rijpe bananen liggen waar je iets leuks mee wil bakken? Probeer dit bananenbrood eens uit, een cake-achtig brood dat perfect bij chocopasta, wat getoaste kokosschilfers of gewoon een tas koffie past.
Ga jij tijdens de koude wintermaanden graag eens aan het bakken? Ontdek hier ons recept voor heerlijke, smeuïge chocolade madeleines.
Interior design stopt niet bij je woonkamer, ook je keuken moet je als gegoten zitten.
Alle gelegenheden zijn goed om je vrienden of familie te laten genieten van je kookkunsten. Want wat is er fijner dan bijpraten aan een lange tafel gevuld met heerlijke tapas? Wil je indruk maken maar heb je geen zin om de hele avond druk in de weer te zijn in de keuken? Dan zijn tapas het perfecte antwoord.
Op zoek naar een lekker visgerechtje? Ga dan snel aan de slag met ons recept en ontdek hoe smaakvol tongrolletjes met mango kan zijn.
Wist je dat je met een Miele stoomoven heel wat vernieuwende gerechten op tafel kan toveren? Ontdek alvast ons recept voor het maken van een aspergeflan.
Ken jij Shakshuka al? Nee? Ontdek hier dit vegetarische gerecht van Oosterse afkomst. Zeer eenvoudig klaar te maken en slechts met enkele ingrediënten.
Twee gerechten, in één handomdraai klaar met Miele’s Mix & Match programma. Mealprepping was nog nooit zo simpel. Ontdek Generation 7000!
Miele en Le Creuset slaan de handen in elkaar om jou optimaal te laten genieten van jouw combi-stoomoven. Starten doen we met een gouden klassieker: ambachtelijk wit brood.
Zin om van de zomer te proeven? Ontdek ons interview met sterrenchef Thomas Locus die ons een heerlijk zomergerecht voorschotelt.
Op zoek naar een lekker recept met gestoomde asperges? Ontdek ons recept met Gandaham en laat je verrassen door deze ultieme smaakcombinatie.
Aperitiefstengels zijn niet alleen lekker, maar ook geweldig decoratief. Ook geserveerd met een sneetje parmaham of zalm errond springen ze meteen in het oog.
Een gestoomde of een gebakken kaastaart? De meningen over welke versie het beste is, zijn verdeeld. Eén ding is zeker: Het is het perfecte dessert voor een zonnige dag.
Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie. Je vindt de kwaliteit van Miele terug in elke hoek van de keuken. Streef naar perfectie en laat je creativiteit volledig ontbolsteren met de nieuwe features van de Generatie 7000. Magie in de keuken verzekerd.
Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ga jij een berg beklimmen of deelnemen aan een loopevenement? Miele en Stephanie Scheirlynck stellen je alvast drie recepten voor om het jaar sportief te starten!
Enkele gelukkigen kregen de kans om het kerstseizoen in te luiden bij Thomas Locus. Ontdek hier het exclusieve kerstmenu met Thomas Locus!
Je pompoen kerven of koekjes bakken, wat zijn jouw Halloween plannen? Wij geven je alvast een voorsmaakje van pure herfstsfeer in de keuken.
Heb je ’s avonds tijdsgebrek en weinig inspiratie, dan weet Miele raad. Met maar 5 ingrediënten kan je al heel wat lekkers op tafel toveren. Hieronder drie recepten om uit te proberen.
Met Miele’s culinaire lade heb je frisse tomatensoep gegaard op lage temperatuur. Weinig ingrediënten, wat tijd en heel veel smaak.
Maak je eigen confituur. Het perfecte geschenk voor de juf of meester. Of gewoon lekker voor aan de ontbijttafel. Ontdek drie van Miele’s heerlijke recepten voor zelfgemaakte confituur!
Geen idee waarmee je Pasen extra leuk kan maken? Zoek niet verder, Miele helpt je met een aantal overheerlijke recepten voor een uitstekende brunch!
Een wereld van innovatie bij jou thuis. De Dialog oven is sneller en veelzijdiger dan elk ander kookproduct – en staat garant voor de allerbeste resultaten.
Met het programma “gebak/uitsteekkoekjes” was het nog nooit zo makkelijk zandkoekjes te maken, de ideale lichte snack die je samen met de kleintjes kan bakken.
Nog op zoek naar een feestelijk soepje? Probeer dan eens deze fluweelzachte winterse knolseldersoep afgewerkt met een hartig stukje makreel.
Nog op zoek naar een speciaal kerstmenu? Probeer dan eens ons feestelijk recept voor hertenkalf met risotto, peperkoek en granaatappel uit.
Ben jij op zoek naar de geschikte oven voor jou en jouw gezin? Een oven kiezen was nog nooit zo gemakkelijk. Neem een kijkje naar al onze ovens!
Op zondag een heerlijke appeltaart op tafel toveren, of je kinderen met zelfgebakken koekjes als vier-uurtje verrassen… Bakken vind jij een geweldige hobby! Maar wist je dat dankzij het gebruiken van een Miele oven met al hun technologie elk recept ‘a piece of cake’ wordt? Lees hier tips om jouw bak-kunsten een professional touch te geven.
Ben je iemand die heerlijke zoete taartjes of hartige gebakjes met plezier opeet, maar zelf niet zo’n bakkoningin is? Deze twee bakrecepten zijn makkelijk om te maken, perfect haalbaar voor beginnende bakkers en ze smaken verrukkelijk… 1-2-3, aan de slag!
Op zoek naar een nieuwe oven? Een goede oven hoeft geen forse investering te zijn dankzij een aantrekkelijk geprijsde Miele Active Oven!
Ook als je een vakantiehuisje huurt, wil je graag lekker eten. Door thuis al enkele maaltijden voor te bereiden, neem je in een handomdraai makkelijke gerechten mee die iedereen lust. Verpak ze met de vacuümlade van Miele en serveer deze verrassende combinaties. Lekker, gezond én homemade.
Nieuw kookvlak nodig? Ga je voor inductie? Of kook je liever op gas? We schotelen de voor- en nadelen voor en geven ook nog enkele slimme tips mee. Kwestie van de knoop iets sneller door te kunnen hakken.
Wil je energie besparen, dan kies je voor een vriezer met A++ of A+++-label. Maar ook je diepvriezer op de juiste manier vullen, heeft effect op je energiefactuur!
Het is weer de tijd voor heerlijke barbecues. Gezellig, smaakvol en stressloos genieten? Miele stelt jou de perfecte oplossing voor.
Lente, dat betekent dat we kunnen genieten van Belgisch seizoensproduct: asperges! Gebruik je Miele stoomoven om er heerlijke gerechten mee te maken. Wij geven je twee suggesties
En neen, ‘handwas’ is er geen van! Ontdek hoe gemakkelijk het is om deze delicate stof te onderhouden!
Dat je de stoomoven kunt gebruiken voor lekker gezond te eten, dat wist je al. Maar je kan er ook guilty pleasures, zoals deze crème brûlée mee klaarmaken! Lees snel het recept!
Heeft de paashaas te veel chocolade paaseieren achtergelaten? Het overschot kan je verwerken in simpele chocoladegerechtjes met de oven of stoomoven!
Met deze 3 verrassende en frisse tapasgerechtjes uit de Miele stoomoven breng jij het lentegevoel ook op tafel!
Niets gezelliger dan vrienden of familie uitnodigen op een koude winterse avond aan een tafel vol hapjes om van te smullen. Maak ze klaar in de Miele stoomoven, dan zijn ze niet alleen gezond en lekker, maar ook super makkelijk te bereiden.
Schrijf je in voor één van onze culinaire workshops en ontdek welke stoomoven ideaal is voor jou en hoe je ermee aan de slag kan!
Sandra Bekkari – auteur van de succesvolle ‘Nooit meer diëten’-kookboeken – legt uit hoe je een gezonde levensstijl aanleert en toch blijft genieten.
Gezond, smaakvol en caloriearm… Wij geven je 10 redenen om nu te starten met stoomkoken.
Deze klassieker is in een mum van tijd klaar met de Miele stoomoven. Ontdek hier het recept voor een perfecte chocolademoelleux!
Sint-jakobsvruchten gestoomd in de schelp: een heerlijk voorgerecht dat nog eens mooi presenteert. Ontdek het recept van sterrenchef Yves Mattagne!
De met twee sterren bekroonde Yves Mattagne stelt je een heerlijk hapje voor waarvan je gasten zullen smullen!
Elke wijnsoort een andere temperatuur! Met een stijlvolle wijnklimaatkast serveer je wijn en bubbels op perfecte temperatuur en heb je een mooie eyecatcher in huis.
Deze pavlova van Anniek is haast te mooi om op te eten. En geen stress: het meeste werk doe je al een dag op voorhand!
Een wildgerecht dat niet kan mislukken, dankzij jouw Miele combi-stoomoven. Met dit hoofdgerecht blaas je je gasten van hun sokken!
De soep van Anniek presenteert niet enkel mooi, maar is nog overheerlijk ook. Heerlijk krokant met de chipjes van Gandaham!
Een caloriebom van formaat, maar overheerlijk. Ontdek snel hoe je de Oreotaart van Baked Louie’s maakt!
Een lekkere appeltaart maken die er nog eens mooi uitziet? Daar heeft Miele culinary advisor Sarah een eenvoudig trucje voor. Geen gedoe met talloze schijfjes appel netjes naast elkaar te leggen.
Wist je dat je met de Miele stoomoven ook heerlijke desserts op tafel kan toveren? Ontdek hoe je met slechts enkele ingrediënten heerlijke rijstpap maakt.
Blogger Baked Louie stelt je graag zijn variant voor op de wereldberoemde pavlova: pavlova met rood fruit en Nutella. Heel eenvoudig te maken en gewoon mooi om te zien!
Deze Nutellarolls ruiken zo heerlijk wanneer ze vers uit de oven komen. Het leuke is: het is zo gemakkelijk te maken, met slechts 2 ingrediënten!
Het is bijna tijd om te griezelen en te huiveren… Maak voor halloween deze zoete zondes: spinnenkoek en spookcakejes… Akelig lekker!
Het is bijna tijd om te griezelen en te huiveren… Maak voor halloween deze zoete zondes: spinnenkoek en spookcakejes… Akelig lekker!
Tijdens je pauze genieten van een smakelijk soepje? Vergeet die poedertjes uit pakjes. Sarah toont je hoe je in een handomdraai verse minuutsoep maakt van erwtjes, ajuin en munt.
Wil je wat meer op je lijn letten, maar kan je niet afblijven van zoetigheden? Dankzij Baked Louie’s suikervrije brioche-appelcake kan je zondigen met minder suikers!
Zin in een lekker stukje vis? Verwen je gezin vanavond met kabeljauwhaasje uit de oven, gemarineerd in zoete miso-saus en geserveerd met een verrukkelijke groentenwok.
Mosselen kan je op allerlei manieren bereiden. Miele verkiest de gezonde aanpak: gestoomde mosselen met verse groenten.
Een Miele-stoomoven verwent niet alleen je smaakpapillen maar draagt ook bij tot een gezondere manier van koken.
Kip met appelmoes een traditionele maaltijd in onze keuken die je snel op tafel kan zetten. Maar je hoeft hiervoor geen appelmoes uit de winkel te kopen.
Met een simpel brood als hoofdingrediënt tover je in een mum van tijd een verrukkelijk aperitiefhapje op tafel.
Verras je gasten met een typisch Mexicaans gerecht dat je gewoon uit het vuistje kan eten. Bereid overheerlijke Taco Cups dankzij Miele, Smakelijk!
Wil je niet te veel nadenken en vooral genieten tijdens het barbecueën? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Miele zet enkele handige tips & tricks op een rijtje om jouw barbecue nog meer elan te geven.
Wales heeft wel meer te bieden dan enkel Gareth Bale. Miele stelt voor: Glamorgan sausages. Perfecte fingerfood voor tijdens de match Wales-België. Veggie en verrassend lekker!
België en Hongarije treffen elkaar in de achtste finales. Het ideale moment om een Hongaars hapje op tafel te toveren!
Het EK is volop aan de gang en daar worden zelfs Miele-keukenprinsessen Anniek en Sarah strijdlustig van. Met dit lekkere gerechtje tover je de wedstrijd België – Ierland op je bord. Smakelijk!
Fingerfood. Het zijn simpele gerechtjes die je gewoon met je handen mag – of zelfs moet – eten. Zweedse gehaktballetjes – beter gekend als köttbullar – is zo een snack die bij iedereen enorm in de smaak valt.
Was je nog op zoek naar de ideale snack om te delen met je vrienden op een zwoele zomeravond? Je zoektocht stopt hier: met de ingrediënten van een Italiaanse klassieker tovert Anniek Chiau een verrassend zomers aperitief op tafel.
Soms heb je niet veel nodig om helemaal in zomerstemming te komen. Een fris drankje en wat gedroogd vlees als tapashapje erbij, that’ll do!
Maak kennis met chef-kok Yves Mattagne. Zijn restaurant Sea Grill behoort tot de top van België en zijn gerechten zijn vaak echte kunstwerken. Voor Miele focust hij zich op het stoomkoken. Met deze techniek wordt de smaak van etenswaren namelijk beter bewaard. En wat schaft de pot vandaag?
Dulce de leche is een populaire Latijns-Amerikaanse lekkernij. Met de stoomoven maak je deze zoete karamelpasta supergemakkelijk zelf.
De winnaar van de Miele VitaSteam voor de maand mei is bekend! Sylvia Persoons stuurde ons een origineel gerecht met een Japans ingrediënt in de hoofdrol.
Verjaardagsfeestje in het vooruitzicht? Verras de jarige en je gasten dan eens met een zelfgemaakte, zelf versierde taart.
Zomerse temperaturen vragen om zuiderse hapjes. En zelfs als de zon niet van de partij is, kom je meteen in zomerstemming met de smakelijke taart met pesto als aperitief.
Foodblogger Louie van Baked Louie’s geeft klassieke Engelse scones een eigen twist met een heerlijke vulling van abrikozen- en gemberroom. Zeker proberen!
Keukenprins Milan La Roche won een VitaSteam oven met dit heerlijke gerecht op basis van konijn.
Deze snelle lasagne is ideaal als je ‘s avonds veel honger en weinig tijd hebt. Miele culinary advisor Anniek Chiau maakt haar eigen versie van de Italiaanse klassieker.
Een gezonde lentelunch die in een handomdraai klaar is? Check! Deze verrassende combinatie van avocado en ei moet je proberen.
Havermout is de ideale basis voor een goede start van de dag, of een gezond tussendoortje. Met deze gezonde havermouthap kan je er zo weer tegenaan.
Het aspergeseizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg voor Miele culinary advisor Anniek Chiau om deze heerlijke klassieker nog eens in de schijnwerper te zetten. Ze toont je hoe je makkelijk asperges bereidt in de stoomoven.
Sven Ornelis omschrijft zichzelf graag als een ‘would-be chef’. Het idee voor dit recept ontstond in de luchthaven van Helsinki, na een lange reis door het Verre Oosten.
Elke maand maak je dankzij Inspired by Miele kans op een VitaSteam, de vrijstaande stoomoven van Miele. De eerste winnares is Erna Aertssen. Zij bezorgde ons haar eigen recept van kabeljauwhaasje met een Indische toets.
Dit gezonde tussendoortje van Miele culinary advisor Sarah De Belder is nét even anders dan een klassieke fruitsalade. En je tovert het in nauwelijks 10 minuten tijd op je bord.