fbpx

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Interior design stopt niet bij je woonkamer, ook je keuken moet je als gegoten zitten. Het is een plek waar je een groot deel van je dag spendeert. Van ontbijt tot diner, van aperitiefmoment tot souper. Maar dat wil niet zeggen dat je keukentoestellen geen handje mogen helpen. Of meerdere handjes.

1000 dromen, 1000 droomkeukens.

Een droomkeuken, dat is eigenlijk ook een beetje een woonkamer. Een leefruimte. Om in te koken, uiteraard. Maar evengoed om in te eten of gasten in te ontvangen. En dat doe je het liefst in een ruimte die matcht met jouw levensstijl. Strak, Scandinavisch eenvoudig en vol natuurlijke tinten. Of mid-century modern, met zuivere lijnen, minimalistische silhouetten en natuurlijke vormen. Of misschien zelfs shabby chique, rijk en weelderig aangekleed, vol beige en pasteltinten. Jouw keuken, jouw stijl.

Goede smaak gaat verder dan je bord.

Wist je dat de kleur van je bord de smaakervaring van je gerecht mee bepaalt? Een dessert op een wit bord smaakt anders dan op een zwarte leisteen. Dat doet ook je interieur. Een droomkeuken is er een die bijvoorbeeld perfect past bij je lievelingswijn. Of favoriete dessert. Kleurpalet en smaakpalet kunnen hand in hand gaan. Bij het ontwerpen van zijn keukentoestellen komt Miele steeds tot een design die in elke keuken tot zijn recht komt.

Haal het meeste uit je ovens.

Uitstraling en gebruiksvriendelijkheid zijn een perfect huwelijk. Ook amateurkoks moeten zin krijgen om sterrengerechten te maken. Laat je dus vooral helpen door apparaten die al het halve werk voor jou doen. Stoomovens die verschillende (soorten) gerechten gelijkmatig garen bijvoorbeeld. Of compacte microgolfovens met Easycontrol Touch-besturing. Met de Generation 7000 toestellen van Miele haal je het meeste uit je ovens. En uit je keuken.

(S)mak(k)elijk!

Naast een strak design en talloze innovaties moet een keuken vooral één ding heel goed doen: je heel veel honger geven om te koken. Die perfecte ovenschotel, of dat heerlijk gebakken dessert zal ze daarna weer stillen. Zin in inspiratie? Ontdek dan  hier enkele heerlijke ovengerechten die voor kookinspiratie zullen zorgen. En de rest is aan jou, in die droomkeuken. Smakelijk.

Vind je droomkeuken met onze productadviseur online of boek een afspraak in onze showroom voor persoonlijk advies.

Lees meer over