fbpx

Op zoek naar een nieuwe oven? Een goede oven hoeft geen forse investering te zijn. Dankzij een aantrekkelijk geprijsde Miele Active Oven haal je heel wat interessante features in huis. Dit is ongetwijfeld een oven die zijn geld méér dan waard is.

Veelzijdig én aantrekkelijk geprijsd

Het ovenaanbod is ontzettend groot. Ga je voor een combitoestel? Of wil je liever een XL-bereidingsruimte? Hoe meer toeters en bellen, hoe hoger het prijskaartje. Wil je zoveel mogelijk waarde voor je geld? Dan is een energievriendelijke Miele Active Oven met restwarmtebenutting een absolute aanrader.

Uiterst precies

De Miele Active Oven is uitgerust met een grote ovenruimte van 76 liter. Ideaal als je veel taarten bakt of regelmatig een groot stuk vlees braadt. Dankzij de grote grill kan hij ook moeitelook steaks of groentespiesjes aan. Bovendien blijft er tijdens het grillen voldoende lucht circuleren. Het resultaat: krokant aan de buitenkant, sappig aan de binnenkant. De grootste troef is de temperatuurregeling. Die is bij een Miele-oven tot op de graad nauwkeurig. Van 50 tot 250°C. Je beperkt de kans op mislukte macarons of flan dus tot een absoluut minimum.

Verschillende programma’s

Veel nadenken komt er niet aan te pas. De Miele Active Oven is erg eenvoudig te bedienen én beschikt over verschillende gebruiksvriendelijke programma’s. Wil je een knapperige pizza- of taartbodem? Dan kies je voor het programma ‘Intensief Bakken’. Wanneer je gehaast bent, schakel je over naar ‘Snel Opwarmen’ en ook de energiezuinige gratineerfunctie is erg gewaardeerd. Net zoals de feature om snel en gezond diepvriesproducten te ontdooien met koude lucht.

Snel schoon

Niks zo vervelend als na het bakken je oven schoon te maken. De Miele Active Oven bespaart je heel wat gedoe. Ga je voor de PerfectClean-uitvoering? Dan is de ovenruimte – inclusief alle bakplaten en roosters – voorzien van een speciale coating met unieke antiaanbaklaag. Hardnekkig vuil verdwijnt met een sponsje en wat afwasmiddel als sneeuw voor de zon. Wil je het nog eenvoudiger? De Miele Active Oven met Pyrolysereiniging reinigt zichzelf op hoge temperatuur. Alle etensresten veranderen in as en komen heel eenvoudig los.

Veilig voor kleine chefs

Schrik dat zoon- of dochterlief zijn of haar handjes of neusje niet van de oven kan houden? Je kunt de Active Oven automatisch laten vergrendelen. En dankzij het ingebouwde koelfront is verbranden via de buitenzijde géén optie.

Welke Miele Active Oven kies jij? Vergelijk hier de twee verschillende uitvoeringen.

Lees meer over