Het recept voor een uitstekende brunch voor Pasen!
Geen idee waarmee je Pasen extra leuk kan maken? Zoek niet verder, Miele helpt je met een aantal overheerlijke recepten voor een uitstekende brunch!
4 personen
Kruidenolie
Gedroogde olijven
Rosbief
Afwerking
STAP 1: KRUIDENOLIE
STAP 2: GEDROOGDE OLIJVEN
STAP 3: ROSBIEF
STAP 4: AFWERKING
STAP 1: GEPOFTE AARDPEREN
STAP 2: AFWERKING
DUURZAME SMAAKMAKER
U hoeft de schil van heel wat groenten niet te verwijderen. Ze is voedzaam, erg lekker en wordt extra krokant bij het bakken.
4 personen
Gepekelde radijzen
Mayonaise van radijsblad
Afwerking
STAP 1: GEPEKELDE RADIJZEN
STAP 2: MAYONAISE VAN RADIJSBLAD
STAP 3: AFWERKING
Heb je nog over van de mayonaise? Bekijk hier nog een gerecht van Seppe Nobels met de mayonaise van radijsblad.
DUURZAME SMAAKMAKER
Door groenten te pekelen kunt u ze lang bewaren. Gebruik altijd brandschone glazen bokalen die u goed gesteriliseerd hebt. Als u ze op een koele, donkere plek zet, kunt u ze een jaar bijhouden.