fbpx

Lente in je kledingkast

Wees klaar voor de lente met SingleWash. Nu de temperaturen zachtjes stijgen en de zon zich vaker laat zien, wordt het tijd voor de grote wisseltruc: het opbergen van dikke truien en het bovenhalen van dunnere bloesjes en jurkjes. Met onderstaande tips is jouw kledingkast in een mum van tijd gevuld met tintelfrisse lente outfits.

wassen met singlewash sarah-brown

Maak je kast helemaal leeg

Maak je kast van boven tot beneden helemaal leeg. Gebruik je bed als tussentijdse noodopslag. Sorteer je kledij; alles wat je voorlopig niet meer aandoet, berg je op en de rest leg je nog even opzij. Nu kan je met een sopje aan de slag gaan. Een schone kast met schoon wasgoed ruikt heerlijk.

Bekijk je kledij kritisch

Haal je lenteoutfits boven en bekijk elk kledingstuk kritisch.  Misschien is dit wel hét moment om werk te maken van een Capsule Collectie. Dat is een selectie van enkel de leukste en meest essentiële items, die goed met elkaar te combineren zijn. Een minimalistische kledingkast met enkel je favoriete stuks.

Verfris snel én ecologisch je lente garderobe

Voordat die favoriete lentespulletjes een plaats in je kast krijgen, moeten ze natuurlijk opgefrist worden. Heel wat van die delicate kledij kan je niet op hetzelfde programma wassen. Tientallen lange wasprogramma’s draaien om alles op te frissen is niet alleen tijdrovend maar ook niet erg milieuvriendelijk. Gelukkig biedt  SingleWash dé oplossing! Met deze optie kan je namelijk op een ecologische manier losse kledingstukken snel wassen.

Super SingleWash

Bij de meeste Miele wasmachines kan in veel programma’s SingleWash als aanvulling gekozen worden. De looptijd van het programma, het water- en het stroomverbruik worden dan aangepast aan een belading van maximum 1 kg. Resultaat: losse kledingstukken die op een ecologische manier gewassen en verfrist worden en super snel in je kast belanden!