fbpx

5 tips om gemakkelijk je wintergarderobe op te frissen

Maandenlang werd je winterkledij opgeborgen in dozen of in een kast op zolder. Hoog tijd om al die spullen opnieuw boven te halen en lekker op te frissen. Want tijdens die koude herfstdagen wil je zo diep mogelijk in je coltrui kruipen zonder last te hebben van doffe geurtjes. Ontdek onze 5 tips om dit snel én gemakkelijk gedaan te krijgen én dat op een veel duurzamere manier!

1. DryFresh gleurflacon in droogkast

Als je kledij enkel een frisse boost nodig heeft, dan is een droogkastbeurt met extra DryFresh geurflacon meer dan voldoende. De substantie in deze flacon neutraliseert onaangename geuren.  In alle Miele T1-droogkasten met FragranceDos kan zo’n capsule tot 50 keer meegaan en geeft het je kledij een heerlijke geur, zonder te wassen. Dat is weer een wasbeurt uitgespaard!

Ontdek onze toestellen met Dryfresh geurflacon hier.

2. QuickPowerWash-programma

Hebben je kleren toch nood aan een snel wasje? Dankzij het QuickPowerwash-programma is je was in 49 minuten klaar met een prima resultaat. In 1-2-3 zijn je kleren proper en kunnen ze opnieuw de kast in.

Ontdek onze toestellen met QuickPowerWash hier!

3. UltraPhase wasmiddel

Dankzij de Twindos gebeurt de dosering van het wasmiddel automatisch. Daardoor gebruik je niet meer wasmiddel dan nodig voor een kleine opfrissingswas. Zuinig en beter voor je textiel! De Ultraphase 1 & 2 zijn dé Twindos-wasmiddelen die zorgen voor een frisse geur aan je wintergarderobe. Wist je dat de flessen 37 tot 50 wasbeurten meegaan?

Naast de gewone UltraPhase heeft Miele ook de UltraPhase Sensitive en de UltraPhase Refresh Elixir. De UltraPhase Sensitive is een wasmiddel voor de gevoeligere huid en de UltraPhase Refresh Elixir zorgt voor de extra frisse touch aan je was. Zo is er voor ieder wat wils!

Ontdek onze toestellen met Twindos hier!

4. Stoomprogramma

Dankzij het programma ‘Opfrissen’ van de Miele wasmachines met SteamCare kan je geurtjes verwijderen uit textiel zonder te wassen. Dit stoomsysteem zorgt voor een frisse geur en haalt de meeste kreuken uit je kledij. Dat is zowel water als tijd uitgespaard, want dat scheelt tot 50% minder strijkwerk!

Ontdek onze toestellen met Steamcare hier. 

5. SingleWash-programma

Als je slechts 1 kledingstuk hebt, of minder dan 1 kg wasgoed, ga dan voor het SingleWash-programma. Hiermee bespaar je tijd, water en elektriciteit!  Zo liggen je kleren in een mum van tijd terug in je kast én zijn ze op een ecologische manier opgefrist.

Ontdek onze toestellen met SingleWash hier. 

Lees ook: Snel, schoon en zuinig wassen